Rødbedebrownie 2 (kakao-variant)


 
Ingredienser
  • 130 g. rødbede, revet fint eller hakket fint i minihakkeren.
  • 55 g. aktiveret mandler, kørt til mel i minihakkeren
  • 15 g. aktiveret valnødder, kørt til mel i minihakkeren
  • 40 g. hampefrømel
  • 40 g. sesamfrø, kørt til mel i minihakkeren
  • 14 g. chiafrø, kørt til mel
  • 20 g. husk, kørt til mel
  • 1 tsk. havsalt
  • 16 g. pulveriseret xylitol
  • 34 g. risprotein neutral
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 25 g. kakaopulver
  • 2 tsk. kanel
  • Lidt cayennepeber
  • 12 g. lucuma
  • 5 dråber stevia, balndes op med kokosmælken, inden denne kommes i skålen
  • 50 g. kokosmælk
  • 30 g. kokosolie
  • 4 dråber Black Pepper Essentials + 10 dråber lemonolie fra doTERRA
Fremgansmåde
  1. Rør det hele godt sammen i en skål og fordel dejen i en form med film.
  2. Stil koldt et par timer, til den er størknet.