Ingredienser
- 130 g. rødbede, revet fint eller hakket fint i minihakkeren.
- 55 g. aktiveret mandler, kørt til mel i minihakkeren
- 15 g. aktiveret valnødder, kørt til mel i minihakkeren
- 40 g. hampefrømel
- 40 g. sesamfrø, kørt til mel i minihakkeren
- 14 g. chiafrø, kørt til mel
- 20 g. husk, kørt til mel
- 1 tsk. havsalt
- 16 g. pulveriseret xylitol
- 34 g. risprotein neutral
- 2 tsk. vaniljepulver
- 25 g. kakaopulver
- 2 tsk. kanel
- Lidt cayennepeber
- 12 g. lucuma
- 5 dråber stevia, balndes op med kokosmælken, inden denne kommes i skålen
- 50 g. kokosmælk
- 30 g. kokosolie
- 4 dråber Black Pepper Essentials + 10 dråber lemonolie fra doTERRA
Fremgansmåde
- Rør det hele godt sammen i en skål og fordel dejen i en form med film.
- Stil koldt et par timer, til den er størknet.