Rødbedebrownie 3 (jule-varian)


 
Ingredienser
  • 30 g. hampemel
  • 30 g. sesamfrø, kørt til mel
  • 30 g. kokos, kørt til mel
  • 30 g. quinoaflager, kørt til mel
  • 15 g. husk, kørt til mel
  • 12 g. chiafrø, kørt til mel
  • 12 g. lucuma
  • ¼ tsk. havsalt
  • 1,5 tsk. tamari
  • 1 tak. kanel
  • ½ tsk. ingefærpulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. stødt nilleker
  • 20 g. chokonibs, hakket kakaobønner
  • Skrallen af en appelsin, groft revet
  • Saften af en appelsin
  • 60 g. kokosmælk, fra en dåse som er pisket op
  • 170 g. rødbede, hakket fint i minihakkeren
  • 22 g. kokosolie, smeltet
Fremgansmåde
  1. Alt æltes godt sammen og presses ud i en form, foret med film.