Incan-Kage

 

Incan-Kage
 
Ingredienser
Kagen:
  • 100 g. chokonibs (kørt til mel)
  • 100 g. sesamfrø (kørt til mel)
  • 80 g. incanbær (kørt til mos)
  • 1 dl. yacon sirup eller 2 spsk. pulvariseret xylitol
  • 30 g. lucuma
  • 1 spsk. kokos amino eller tamari (soya uden hvede)
Evt:
  • 1 tsk etherium black eller pink
  • 1 tsk. chaga
  • ½ tsk. he shou wu
Icing:
  • 75 g. kokossmør (smeltet)
  • 1 spsk. baobab eller camu camu
  • 50 g. lucuma
  • 1 spsk. yacon, 1 spsk. pulvariseret xylitol eller 6-8 dråber stevia toffee
  • 1 spsk. kokos amino eller tamari
  • 1 tsk. purple corn
  • 1 tsk. etherium gold
Fremgansmåde
  1. Kagen:
  2. Blad chokonibs, sesam og incanbær godt. Det skal stadig være en løs crumble.
  3. Kom resten af ingredienserne i og bland det hele godt sammen, men stadig ikke trykket for hårdt sammen.
  4. Fordel dejen i en form fortet med film eller papir. Tryk stadig ikke dejen helt hårdt sammen.
  5. Stil kagen i fryseren, mens icing laves.
Icing:
  1. Alt blandes godt sammen og fordeles over den kolde kage.
Dekorer gerne med: Incanbær og kokoschips.
  1. Opbevar på køl indtil servering