Incan-Kage
Ingredienser
Kagen:
- 100 g. chokonibs (kørt til mel)
- 100 g. sesamfrø (kørt til mel)
- 80 g. incanbær (kørt til mos)
- 1 dl. yacon sirup eller 2 spsk. pulvariseret xylitol
- 30 g. lucuma
- 1 spsk. kokos amino eller tamari (soya uden hvede)
Evt:
- 1 tsk etherium black eller pink
- 1 tsk. chaga
- ½ tsk. he shou wu
Icing:
- 75 g. kokossmør (smeltet)
- 1 spsk. baobab eller camu camu
- 50 g. lucuma
- 1 spsk. yacon, 1 spsk. pulvariseret xylitol eller 6-8 dråber stevia toffee
- 1 spsk. kokos amino eller tamari
- 1 tsk. purple corn
- 1 tsk. etherium gold
Fremgansmåde
- Kagen:
- Blad chokonibs, sesam og incanbær godt. Det skal stadig være en løs crumble.
- Kom resten af ingredienserne i og bland det hele godt sammen, men stadig ikke trykket for hårdt sammen.
- Fordel dejen i en form fortet med film eller papir. Tryk stadig ikke dejen helt hårdt sammen.
- Stil kagen i fryseren, mens icing laves.
Icing:
- Alt blandes godt sammen og fordeles over den kolde kage.
Dekorer gerne med: Incanbær og kokoschips.
- Opbevar på køl indtil servering