Butternut Cookies

 

Butternut Cookies
 
Ingredienser
  • 380 g. butternut squash (skrællet og skåret i mindre tern)
  • 35 g. nøddemel, fx. pulpen fra nøddemælk
  • 15 g. rosiner (i blød i ca 4 timer)
  • Saften af en appelsin
  • 1 tsk. kanel
  • ¼ tsk. muskatnød
  • ¼ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. tamari
  • 1 tsk. psylliumhuskskaller
  • Ca. 2 dl. kokosvand eller vandet fra rosinerne
  • 3 spsk. chokonibs
  • 2 spsk. græskarkerner
Fremgansmåde
  1. Blend alt undtagen chokonibs og græskarkerner til en ensartet masse. Når alt er en ensaret masse røres chokonibsne i med håndkraft.
  2. Fordel på plader med papir og drys med græskarkerner.
  3. Dehydrer i ca. 6 timer. Vend over på fletpapir og dehydrer i yderligere 2-3 timer. De skal ende med at have en saftig konsistens, men sprøde udenpå 🙂
  4. Har du ikke en dehydrator, så prøv med en alm. ovn ved svag varme.