Egg Nog

 

 
Ingredienser
  • 50 g. kokosmælk, det tykke fra toppen af en dåse.
  • 1,5 dl. stærk kaffe eller Dandy Blend
  • 1 tsk. xylitol
  • 65 g. kokosmælk, fra dåse, som er pisket op.
  • 12 dråber stevia vanilje
  • Tilsæt gerne kinesisk urtemedicin som Perl Powder, He Shou Wu og Astragalus
Pynt til glasset:
  • Flydende chokolade (Brug en af opskrifterne her på siden)
  • Samt en blanding af:
  • 2 tsk. xylitol
  • 2 spsk. malet kaffe eller Dandy Blend
Drys til den færdige drik:
  • Lidt kanel
Fremgansmåde
Blend godt og fyld op i pyntet glas.
Pynt på glasset:
  1. Stil glassene ind i fryseren et par min, så de bliver meget kolde.
  2. Dyp hele glassets kant på én gang, ned i den flydende chokolade og derefter ned i kaffe/xylitol-blandingen.
  3. Lad evt. glassende stå i køleskabet indtil de skal serveres med Egg Nog, hvis der er kokosolie i din chokolade, da dette smelter hurtigt ved rumtemperatur.
Drys til den færdige drik med lidt kanel