Ingredienser
- 50 g. kokosmælk, det tykke fra toppen af en dåse.
- 1,5 dl. stærk kaffe eller Dandy Blend
- 1 tsk. xylitol
- 65 g. kokosmælk, fra dåse, som er pisket op.
- 12 dråber stevia vanilje
- Tilsæt gerne kinesisk urtemedicin som Perl Powder, He Shou Wu og Astragalus
Pynt til glasset:
- Flydende chokolade (Brug en af opskrifterne her på siden)
- Samt en blanding af:
- 2 tsk. xylitol
- 2 spsk. malet kaffe eller Dandy Blend
Drys til den færdige drik:
- Lidt kanel
Fremgansmåde
Blend godt og fyld op i pyntet glas.
Pynt på glasset:
- Stil glassene ind i fryseren et par min, så de bliver meget kolde.
- Dyp hele glassets kant på én gang, ned i den flydende chokolade og derefter ned i kaffe/xylitol-blandingen.
- Lad evt. glassende stå i køleskabet indtil de skal serveres med Egg Nog, hvis der er kokosolie i din chokolade, da dette smelter hurtigt ved rumtemperatur.
Drys til den færdige drik med lidt kanel