Raw Croquettes med ærter

 

Raw Croquettes med ærter
 
Ingredienser
  • 35 g. paranødder, valnødder eller mandler
  • 100 g. ærter, optøet
  • 2 spsk. Sea Veg
  • 2 tsk. tamari
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • 15 g. fintmalet chiafrø
  • 1 tsk. løgpulver
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. Old Bay Season eller lidt cayenne, salt og peber
  • 1 tsk. citronskrald
Pannering:
  • 50 g. paranødder, mandler eller valnødder
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. paprika
Fremgansmåde
  1. Puls det hele godt sammen i foodprocessoren til en dej med let struktur.
  2. Form til 4 bøffer, som trilles i pannering.
  3. Du kan evt. tilsætte 1 spsk. kakaopulver for en ekstra pikant smag.
Pannering:
  1. Kør det hele godt i minihakkeren. Sørg for der er lidt struktur, så det ligner rød rasp.
  2. Tril bøfferne i "raspen" og dehydrer “bøfferne” i ca. 8-10 timer.