Raw NaanBrød
Ingredienser
- 76 g. zucchini squash, efter den er skrællet
- 1 tsk. havsalt
- 15 g. olivenolie
- 5 g. tamari
- 4 g. b-gærflager
- 1,5 tsk. løgpulver
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 18 g. quinoaflager
- 45 g. mandler, gerne aktiveret
- 25 g. kokosflager
- 35 g. valnødder
- Ca. 1,5 dl. vand, kom lidt i ad gangen, da det kommer meget and på nøddernes konsistens og om disse er aktiveret.
- 10 g. psyllium huskflager
Fremgansmåde
- Blend det hele godt sammen. Vent med psyllium til allersidst. Når alle ingredienserne er blendet godt sammen, tilsættes psyllium, mens blenderen stadig køre og tilsæt evt. en smule mere vand.
- Dejen skal ikke være for flydende, men skal dog kunne køre rundt i din blender.
- Fordel dejen på en plade til dehydrering, på sliplet-papir.
- Dehydrer i 24 timer, vend brødet efter ca. 14 timer.