Raw NaanBrød

Naan

Raw NaanBrød
 
Ingredienser
  • 76 g. zucchini squash, efter den er skrællet
  • 1 tsk. havsalt
  • 15 g. olivenolie
  • 5 g. tamari
  • 4 g. b-gærflager
  • 1,5 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 18 g. quinoaflager
  • 45 g. mandler, gerne aktiveret
  • 25 g. kokosflager
  • 35 g. valnødder
  • Ca. 1,5 dl. vand, kom lidt i ad gangen, da det kommer meget and på nøddernes konsistens og om disse er aktiveret.
  • 10 g. psyllium huskflager
Fremgansmåde
  1. Blend det hele godt sammen. Vent med psyllium til allersidst. Når alle ingredienserne er blendet godt sammen, tilsættes psyllium, mens blenderen stadig køre og tilsæt evt. en smule mere vand.
  2. Dejen skal ikke være for flydende, men skal dog kunne køre rundt i din blender.
  3. Fordel dejen på en plade til dehydrering, på sliplet-papir.
  4. Dehydrer i 24 timer, vend brødet efter ca. 14 timer.