Chokolade UDEN nødder

 

 
Ingredienser
  • 60 g. kakaosmør
  • 20 g. kakaopulver
  • 1 tsk. tamari
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 20 g. yaconpulver
  • 15 g. lucuma
  • 1 tsk. xylitol, pulveriseret
  • 2- 4 dråber stevia chokolade
  • Evt. 1 spsk. 14 Mushroom Blend, købes online fra England
  • 6-8 dråber Wild Orange, jeg bruger doTerra
Fremgansmåde
  1. Smelt kakaosmør ved svag varme over vandbad, husk ikke at komme over 42 grader, som er raw foodens max varme.
  2. Kom resten af ingredienserne i og rør det hele godt sammen.
  3. Kom chokoladen i fleksible forme eller på en tallerken overtrukket med film.
  4. Lad chokoladen størkne ved rumtemperatur og stil derefter i køleskabet ca. 1 time, så den er nemmere at få ud af formene.