Spiret Småkager
Ingredienser
- 350 g. spiret boghvede (ikke dehydreret)
- 130 g. pære
- 125 g. moden banana
- 80 g. lucuma
- 50 g. yacon pulver
- 1 spsk. kokos amino eller tamari
- 1 dl. mandelolie
- Ca. 1½ dl. kokosvand
- Evt. 2 håndfulde chokonibs
- Evt. 2 håndfulde gojibær
Fremgansmåde
- Alt, undtagen gojibær og chokonibs, køres i food processoren til dej-agtig masse. Kom gojibærne og chokonibs i massen og kør kort, så de lige blandes rundt, men ikke hakkes.
- Fordel dejen på plader med papir og dehydrer i ca. 8 timer. Vend over på fletpapir og dehydrer færdig i ca. 6 timer.
- Hvis du er vand til hvidt sukker, kan du måske føle behov for at søde dem lidt mere evt. med ahornsirup, agave, honning eller yaconsirup. Her må du prøve-smage dig frem 🙂
- Rigtig god fornøjelse med småkagerne