Chokolade med fennikel og maca

logo_bonne_pink

Chokolade med fennikel og maca
 
Ingredienser
  • 60 g. kakaopasta
  • 2 spsk. olivenolie, med mild smag eller 12 g. kokosolie eller ghee
  • ½ tsk. tamari
  • 1 spsk. maca, 8 g.
  • 1-2 dråber fennikelolie, jeg bruger doTerra
  • 1 tsk. baobab
  • 3 dråber stevia
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Evt. 1 spsk. hele hampefrø
Fremgansmåde
  1. Smelt kakaopastaen ved svag varme over vandbad. Sørg for du ikke overskrider de 42 grader some er raw foodens højeste varmepunkt, for at bebeholde alle nærringsstoffer.
  2. Kom de resterende ingredienser i og rør det hele godt sammen.
  3. Fordel i silikoneforme og lad chokoladen størkne ved rumtemperatur.