Kokos-Crunch-Bark

 

Kokos-Crunch-Bark
 
Ingredienser
  • 20 g. kokosolie, smeltet
  • 20 g. kokossmør, smeltet
  • 3 g. xylitol, pulvariseret
  • 3 dråber stevia toffee
  • ½ tsk. havsalt, malet fint ud
  • 12 g. mandelsmør
  • ---------------------------
  • 10 g. hele hampefrø
  • 15 g. græskarkerner
  • 15 g. sesamfrø
  • 15 g. kokos flager
  • 24 g. aktiveret mandler, hakket groft
  • 15 g. chokonibs, gerne nogen du selv har lavet, fra hele kakaobønner, så skallen kommer med.
Fremgansmåde
  1. Smelt fedtstofferne sammen over vandbad, ved lav varme og tilsæt xylitol, stevia, havsalt og mandelsmør. Rør det godt sammen og tilsæt nu de resterende ingredienser.
  2. Fordel i en form, foret med film og stil koldt i ca. 1 time.
  3. Bræk “barken” ud i mindre stykker og opbevar på køl.