Solsikke Cookies

 

 
Ingredienser
  • 175 g. solsikker, gerne aktiveret
  • 25 g. groft kokosmel
  • 15 g. frysetørret jordbær og/eller hindbær
  • 60 g. brombær, hvis frosne, optøet
  • 18 g. xylitol
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. kokosmælk fra dåse, som er pisket op
  • 30 g kokosolie
Fremgansmåde
  1. Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål.
  2. Fordel i cookie-forme, eller form dem med hænderne på slip-let papir til dehydratoeren.
  3. Dehydrer i ca. 8 timer. Pop cookiesne ud af formene og dehydrer videre på fletpapir i ca. 3 timer.
  4. Har du ikke en dehydrator, så eksperimenter med en alm. ovn ved svag varme.
  5. Opbevar i køleskabe, da kokosolien ellers vil smelte dem fra hinanden igen.