Samosas

 

 
Ingredienser
  • Dejen:
  • 500 g. squash (uden den grønne skrald)
  • 30 g. lyse hørfrø (kørt til mel i mini hakkeren)
  • Saften af ½ citron
  • 1 tsk. salt
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. garam masala
  • Evt. ¼ tsk. cayenne
  • Fyld:
  • 60 g. græskarkerner (gerne i blød ca. 4 timer)
  • 3 tsk. mild karry
  • 1 tsk. stærk karry
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. salt
  • 6 g. rødløg
  • ½ fed hvidløg
  • 3 spsk. olie
Fremgansmåde
Dejen:
  1. Blend det hele godt sammen og fordel på 2 plader med slip-let papir.
  2. Dehydrer i 6 timer. Vend rundt og dehydrer færdig i ca. 2 timer.
  3. Skær ud i 4 eller 8 strimler. Se blogindlæg:
  4. https://miekronholm.dk/2014/01/11/et-nyt-aar-og-der-skal-raw-samosas-til/
Fyld:
  1. Alt køres i minihakkeren så det bliver til tyk creme.
  2. Fordel 1 spsk. fyld på hver samosa (hvis du har skåret 4 stk.) Og drys gerne med lidt chokonibs inden du folder sammen.