Ingredienser
- 4 modne øko. bananer
- 20 g. frisk ingefær, revet meget fint, nærmest som mos.
- ½ tsk. sort lava salt, stødt til fint salt i din morter. Købes hos Raw and More
- 25 g. kokosblomstsukker eller yaconpulver
- 1 tsk. vanilje pulver, ikke sukker
Fremgansmåde
- modne øko. bananer
- g. frisk ingefær (revet meget fint, nærmest som mos)
- ½ tsk. sort lava salt (stødt til fint salt i din morter)
- g. kokosblomstsukker eller yaconpulver
- tsk. vanilje pulver (ikke sukker)
- Skær bananerne ud i ca. 1 cm. tykkelse og kom dem i en skål med resten af ingredienserne.
- Mix det hele godt sammen, men forsigtigt så bananerne ikke går i stykker.
- Fordel dem på plader med papir og dehydrer i ca. 8 timer. Vend dem over på fletpapir og dehydrer færdigt i ca. 24 timer, alt efter hvor sprøde du vil have dem og hvor tykke dine banan skiver er blevet.
- Og tro mig de ER værd at vente på
- Prøv at lege videre med opskriften og tilsæt en af følgene ingredienser: kanel, anis, lakrids, kardemomme, garam masala mm.