Chokolade med juletvist

 

 
Ingredienser
  • 60 g. kakaosmør, smeltet
  • 20 g. kakao
  • 18 g. yaconpulver eller 10 g. xylitol, kørt til pulver i minihakkeren
  • 12 g. cashewsmør
  • 16 g. lucuma
  • Evt. 1-3 dråber stevia toffie
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. ingefær
  • 2½ tsk. vaniljepulver
  • Lidt salt
Fremgansmåde
  1. Alt blandes godt sammen. Herefter kan du bruge chokoladen som du vil.
  2. Enten kan du fordele massen i forme med det samme og herefter drysse med gojibær, incanbær, hampefrø (med og uden skal), tørret blomster, nødder, tørret frugt og meget andet.
  3. Eller du kan komme ”fyldet” direkte ned i chokoladen, bland godt sammen og derefter fordele i formene.
  4. Eller del chokoladen op i mindre skåle og prøv dig frem med forskellig gode økologiske ekstrakter og frysetørret frugt.
  5. Jeg vil anbefale at du bruger silikoneforme, da de er langt nemmere at bruge til denne slags chokolade.