Cufa-ChokoladeBrød med Gojibær
Ingredienser
- 200 g. Chufa-pulp*
- 60 g. kakaopulver
- 1 spsk. vaniljepulver
- 1 tsk. kardemomme
- 20 dr. flydende stevia neutral eller toffee
- 1 tsk. tamari
- 2 spsk. Third Wave Nutrition Risproteinpulver Neutral eller Vanilje
- 20 g. husk
- 75 g. Chiafrø, kørt til mel
- 2 håndfulde gojibær
- 2 håndfulde chokonibs
- 7,5 dl. kokosvand
Fremgansmåde
- Alt, undtagen husk og Chiafrø, blendes godt. Start med kun at tilsætte 4 dl. kokosvand og blend godt. Tilsæt husk og resten af kokosvandet.
- I en skål blandes chia-mel, goji og chokonibs, sammen med dejen fra blenderen.
- Ælt det hele godt sammen og form til boller eller brød. Det gøres nemmest ved, at have fugtige hænder.
- Kom på plader med papir og drys gerne med hampefrø eller lign. Dehydrer i ca. 6 timer. Vend brød og boller rundt og dehydrer i yderligere i 6-10 timer, alt efter tykkelsen.
- *Pulpen er resterne fra nøddedrik (efter du har siet drikken) du har lavet med 1 l. vand blendet med 1 dl. nødder.