Cufa-ChokoladeBrød med Gojibær

 

Cufa-ChokoladeBrød med Gojibær
 
Ingredienser
  • 200 g. Chufa-pulp*
  • 60 g. kakaopulver
  • 1 spsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. kardemomme
  • 20 dr. flydende stevia neutral eller toffee
  • 1 tsk. tamari
  • 2 spsk. Third Wave Nutrition Risproteinpulver Neutral eller Vanilje
  • 20 g. husk
  • 75 g. Chiafrø, kørt til mel
  • 2 håndfulde gojibær
  • 2 håndfulde chokonibs
  • 7,5 dl. kokosvand
Fremgansmåde
  1. Alt, undtagen husk og Chiafrø, blendes godt. Start med kun at tilsætte 4 dl. kokosvand og blend godt. Tilsæt husk og resten af kokosvandet.
  2. I en skål blandes chia-mel, goji og chokonibs, sammen med dejen fra blenderen.
  3. Ælt det hele godt sammen og form til boller eller brød. Det gøres nemmest ved, at have fugtige hænder.
  4. Kom på plader med papir og drys gerne med hampefrø eller lign. Dehydrer i ca. 6 timer. Vend brød og boller rundt og dehydrer i yderligere i 6-10 timer, alt efter tykkelsen.
  5. *Pulpen er resterne fra nøddedrik (efter du har siet drikken) du har lavet med 1 l. vand blendet med 1 dl. nødder.