Sorte ris med dressing og marineret broccoli

 

 
Ingredienser
Sorte Ris
  • 300 g. ren gjort persillerødder
  • 40 g. pinjekerner (udblødt et par timer)
  • 30 g. sorte sesamfrø (kørt til mel)
  • 12 g. rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. oliven olie
  • 2 spsk. hvid miso
Dressing
  • 60 g. tahini
  • 40 g. tamari
  • 2 spsk. oliven olie
  • 4 dr. stevia eller hvad du nu søder med
  • 4 spsk. æbleceider
  • Saften af ½ citron
  • 2 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • Ca. 4 dl. kokosvand
Marineret broccoli
  • 1 broccoli
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. havsalt
Fremgansmåde
Sorte Ris
  1. Alt hakkes godt i food processoren og opbevares på køl
Dressing
  1. Alt blendes godt og opbevares på køl
Marineret broccoli
  1. Skær buketterne af broccolien og brug kun disse i denne ret. Gem resten af broccolien til fx. smoothies.
  2. Masser broccolibuketterne med olie, citron og salt, i en skål.
  3. Anret nu de 3 ting på tallerkener.
  4. Server gerne med spirer, sauerkraut, chokonibs mm.