Ingredienser
Sorte Ris
- 300 g. ren gjort persillerødder
- 40 g. pinjekerner (udblødt et par timer)
- 30 g. sorte sesamfrø (kørt til mel)
- 12 g. rødløg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. oliven olie
- 2 spsk. hvid miso
Dressing
- 60 g. tahini
- 40 g. tamari
- 2 spsk. oliven olie
- 4 dr. stevia eller hvad du nu søder med
- 4 spsk. æbleceider
- Saften af ½ citron
- 2 fed hvidløg
- 2 cm ingefær
- Ca. 4 dl. kokosvand
Marineret broccoli
- 1 broccoli
- 2 spsk. citronsaft
- 2 spsk. olivenolie
- ½ tsk. havsalt
Fremgansmåde
Sorte Ris
- Alt hakkes godt i food processoren og opbevares på køl
Dressing
- Alt blendes godt og opbevares på køl
Marineret broccoli
- Skær buketterne af broccolien og brug kun disse i denne ret. Gem resten af broccolien til fx. smoothies.
- Masser broccolibuketterne med olie, citron og salt, i en skål.
- Anret nu de 3 ting på tallerkener.
- Server gerne med spirer, sauerkraut, chokonibs mm.