Spaghetti med champignongsauce

 

 
Ingredienser
Spaghetti
  • 3 squash
Champignonsauce
  • 1 bakke hvide champignoner (tag 5-6 stk fra og skær dem i skiver)
  • 1 spsk. rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stilk selleri
  • 1 spsk. b-gær
  • 2 håndfulde cashewnødder
  • 1 spsk. salvie (tørret)
  • 1 lille spsk. timian (tørret)
  • 2 spsk. tamari
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • Ca. 1 dl. vand
Fremgansmåde
Spaghettien:
  1. Hvis du har en spiralizer, laver du spagettien på den, ellers kan du lave brede spaghetti bånd med din rodfrugt-skralder eller mandolinjern.
Champignonsauce:
  1. Blend alle ingredienserne sammen, undtagen de skiveskåret champigninger.
  2. Fyld saucen i en kande og rør de skiveskåret champigninger i. Lad saucen trække ca. 30 min. inden servering.
  3. Kan opbevares på køl, i op til 4 dage.
  4. Lige inden servering blandes saucen med spaghettien, eller server saucen for sig og lad selv gæsterne hælde på spaghettien.
  5. Drys gerne med chokonibs, gojibær og hampefrø.