Kokos-Jordær-Bar
Ingredienser
- 60 g. revet kokos
- 10 g. jorbærpulver
- ¼ tsk. fint salt
- 6 g. xylitol, 2-4 dråber stevia eller lidt ahornsirup eller honning.
- 15 g. kokosolie
- 2 tsk. vaniljepulver
- 30 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket op. Jeg bruger Irma´s Øko
Chokoladeovertræk:
- 50 g. kakaopasta, smeltet
- 10 g. kakaosmør, smeltet
- 1 tsk. vaniljepulver
- Lidt salt
- 4 dråber stevia
Fremgansmåde
- Bland det hele godt sammen og form nu dejen til aflange kokos-bar. Stil dem i fryseren, men du laver din chokolade.
- Tag kokos-barene ud af fryseren og dyp dem i den smeltede chokolade. Stil dem på film til afkøling og pynt dem gerne med en anden mørkere eller lysere chokolade og grofthakket frysetørret jordbær.
- Du kan også bruge andre former for frysetørret frugt som fx. acai, hindbærpulver, blåbærpulver, maquipulver eller bare neutral, hvor du kun bruger vaniljepulveren som smagsgiver.
Chokoladeovertræk:
- Rør det hele godt sammen og lad chokoladen køle lidt af, ca. ned til 32 grader.
- Dyp kokosbarerne ned i chokoladen og vend dem rundt i chokoladen, så de bliver helt dækket med chokoladen.
- Læg barerne over på filmen igen og lad chokoladen størkne.