Kokos-Jordær-Bar

 

Kokos-Jordær-Bar
 
Ingredienser
  • 60 g. revet kokos
  • 10 g. jorbærpulver
  • ¼ tsk. fint salt
  • 6 g. xylitol, 2-4 dråber stevia eller lidt ahornsirup eller honning.
  • 15 g. kokosolie
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 30 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket op. Jeg bruger Irma´s Øko
Chokoladeovertræk:
  • 50 g. kakaopasta, smeltet
  • 10 g. kakaosmør, smeltet
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Lidt salt
  • 4 dråber stevia
Fremgansmåde
  1. Bland det hele godt sammen og form nu dejen til aflange kokos-bar. Stil dem i fryseren, men du laver din chokolade.
  2. Tag kokos-barene ud af fryseren og dyp dem i den smeltede chokolade. Stil dem på film til afkøling og pynt dem gerne med en anden mørkere eller lysere chokolade og grofthakket frysetørret jordbær.
  3. Du kan også bruge andre former for frysetørret frugt som fx. acai, hindbærpulver, blåbærpulver, maquipulver eller bare neutral, hvor du kun bruger vaniljepulveren som smagsgiver.
Chokoladeovertræk:
  1. Rør det hele godt sammen og lad chokoladen køle lidt af, ca. ned til 32 grader.
  2. Dyp kokosbarerne ned i chokoladen og vend dem rundt i chokoladen, så de bliver helt dækket med chokoladen.
  3. Læg barerne over på filmen igen og lad chokoladen størkne.