Ingredienser
Bund
- 63 g. kakaobønner kørt til fint pulver i minihakkeren
- 25 g. chiafrø kørt til mel
- 25 g. sesamfrø kørt til mel
- 25 g. maca
- 7 g. mesquite
- 12 g. lucuma
- 6 dråber stevia
- Lidt fint havsalt
- 2 tsk. vaniljepulver
- 1 tsk. ashwagandha
- 45 g. kokosolie
- 15 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket op
- 1 spsk. xylitol, pulveriseret, ahornsirup, yaconsirup, rigtig raw agave eller honning
- 1 tsk. baobab eller acerolla
- Evt. 6 tab. Magu´s Secret
Topping
- 35 g. kakaosmør (smeltet)
- 20 g. kokossolie eller smør (smeltet)
- 30 g. kakaopulver
- 1 tsk. vaniljepulver
- Lidt salt
- 15 g, mesquite
- 15 g. lucuma
- Evt. 4 tsk. superfood fx. Will Power, Astragalus, He Shou Wu, Pearl mm.
- 1 tsk. xylitol, pulveriserte,ahornsirup, yaconsirup, rigtig raw agave eller honning
- 2 dråber stevia toffee
- EVT 2-4 dråber orange ekstrakt eller andet smag. Jeg bruger enten Medicin Flower eller doTERRA.
Fremgansmåde
Bund
- Alt blandes godt sammen uden, at gøre det for kompakt.
- Presses ud i form, uden at trykke dejen for hårdt sammen.
Topping
- Alt blandes godt sammen og fordeles over bunden.
- Stil koldt igen til toppingen er størknet og skær ud i passende stykker.