Chokoladekage UDEN nødder

 

 
Ingredienser
Bund
  • 63 g. kakaobønner kørt til fint pulver i minihakkeren
  • 25 g. chiafrø kørt til mel
  • 25 g. sesamfrø kørt til mel
  • 25 g. maca
  • 7 g. mesquite
  • 12 g. lucuma
  • 6 dråber stevia
  • Lidt fint havsalt
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. ashwagandha
  • 45 g. kokosolie
  • 15 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket op
  • 1 spsk. xylitol, pulveriseret, ahornsirup, yaconsirup, rigtig raw agave eller honning
  • 1 tsk. baobab eller acerolla
  • Evt. 6 tab. Magu´s Secret
Topping
  • 35 g. kakaosmør (smeltet)
  • 20 g. kokossolie eller smør (smeltet)
  • 30 g. kakaopulver
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Lidt salt
  • 15 g, mesquite
  • 15 g. lucuma
  • Evt. 4 tsk. superfood fx. Will Power, Astragalus, He Shou Wu, Pearl mm.
  • 1 tsk. xylitol, pulveriserte,ahornsirup, yaconsirup, rigtig raw agave eller honning
  • 2 dråber stevia toffee
  • EVT 2-4 dråber orange ekstrakt eller andet smag. Jeg bruger enten Medicin Flower eller doTERRA.
Fremgansmåde
Bund
  1. Alt blandes godt sammen uden, at gøre det for kompakt.
  2. Presses ud i form, uden at trykke dejen for hårdt sammen.
Topping
  1. Alt blandes godt sammen og fordeles over bunden.
  2. Stil koldt igen til toppingen er størknet og skær ud i passende stykker.