Jeg ville ønske jeg kunne gøre det for dig.

Set udefra er et vægttab utrolig nemt. Du skal jo bare ændre din kost og så dyrke noget motion.
Desværre når du står midt i ønsket om et varigt vægttab, kan det syntes som en uendelig vej. Der ud over, kommer også, at du desværre ikke kommer ret langt, hvis ikke du tager grundigt fat i dine kostvanerne.

Det kan være svært at holde ud, fordi tanker som:
– Hvornår sker der noget?
– Hvorfor taber jeg mig pludselig ikke mere?
– Hvorfor taber de andre sig og jeg gør ikke?
– Jeg syntes jeg er evigt sulten.

Der er mange forskellige mennesker og mange forkellige faser, for de forskellige kroppe, at komme igennem. Derfor er et vægttab også individuelt, fra person til person.
Der er mange der giver op på vejen og endnu flere, der giver op efter en uge.
Især på en slankekur, er det utrolig nemt, at komme ind i yoyo-vægten, fordi du skal undvære en masse af det du plejer at spise. Derfor kommer der meget fokus på alt det der skal undværes i kosten, i stedet for at sætte fokus på det du kan erstatte med, som er mindst lige så velsmagende.

Så snart der er nogen der siger Det her må du ikke. så vil du helt naturligt få mere lyst til det du ikke må.
I stedet for at hoppe på en slankekur, vil jeg opfordre dig til at ændre livsstil. Lev et liv med sund mad, som ikke er kedeligt, men både smager fantastisk og ser festligt ud.
Hvis du tilsatte noget af det gode, sunde og sjove fra kosten og sagde: Det her må jeg gerne få, og med et åbent sind, prøver alternativet i en uge, vil du mærke hvordan du mere og mere, får lyst til det nye, i stedet for det gamle.
Kroppen husker nemlig rigtig godt og fx. det den fik til morgenmad, er det den begynder at trænge til, når det igen bliver tid til, at får nye forsyninger ind i cellerne.
Kroppen husker også hvad den fik, sidst den var stresset, ked af det, var til træning eller til fødselsdag med veninderne og næste gang du kommer i de samme siturationer, forventer din krop at få det samme for at “overleve” situationen.
Derfor kan du godt omprogrammere din hjerne til, at få lyst til det sunde, i stedet for det usunde, men det vil taget en til to uger, alt efter hvor slemme dine syndere er og hvor længe du har gjort det.

Jeg har selv været der, hvor jeg troede en pizza med iceberg salat og dressing var sundt. Derfor er jeg også udemærket klar over, at det kan være en lang og kroget vej, til et varigt vægttab.
Når først du kommer ind på den rigtige vej og har gjort det lidt tid, vil du blive så glad for den nyvundet energi, gode humør, lettere tilgang til travle dage og en kalender der trænger til en detox-kur for alle aftalerne, at du ville ønske at du havde startet for længe siden.

Hvis jeg kunne gøre det for dig, havde jeg allerede gjort det, det lover jeg, men det kan jeg ikke.
Det er kun en der kan vende din vogn og det er dig, men jeg vil hjælpe dig hele vejen ved siden af og stødte, råde, vejlede og samle dig op igen hvis du skulle falde af.
Det er kun menneskeligt at fejle og falde af i visse siturationer, men derfor er det ikke slut og færdigt. Det er op på hesten igen og fortsætte.
Der er desværre ikke nogen der er kommet igennem livet uden knubs, men derfor fortsætter vi alligevel.
Der kun er en vej og det er frem, også selv om det nogen gange ser ud som om, det er to skridt tilbage.

For at gøre det nemmere for dig, at se hvad du kan spise i stedet for fx. den traditionelle chokolade, som du kender fra supermarkedet, som er fuld af bla. usundt fedt og meget dårlige tilsætningsstoffer, som du tager meget på af. Har jeg herunder sat en virkelig lækker opskrift på af chokolade, som gør dig mæt, giver dig sundt fedt og hjælper dig med at slippe af med dine ekstra kg.

Rigtig god fornøjelse

OrangeChokolade:
60 g. kakaosmør, smeltet over svag varme i vandbad
10 g. yaconpulver, købes over nettet desværre kun fra udlandet endnu.
20 g. kakaopulver
Lidt salt (1/4 tsk.)
6 g. cashewsmør, købes i helsekosten
1,5 tsk. vaniljepulver
12 g. lucuma, købes i helsekosten
5 g. mesquite eller mere lucuma
4 dråber stevia toffee
8 – 12 dråber orange ekstrakt, alt efter hvilken mærke du bruger. Jeg bruger enten doTERRA eller Medicin Flower, som skal købes hjem over nettet.

Rør det hele godt sammen og fordel i forme efter ønske.

 

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.

Så modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips, tricks og idéer, til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan også ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om dit 90 dages Mentor Vægttabsforløb HER

Mange kærlige hilsner
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.