Vil du tabe dig på den FEDE måde?

Har du nogen sinde været forvirret, over alt den snak, om du må eller ikke må spise fedt og at du rent faktisk taber dig ved, at spise fedt. Så er spørgsmålet jo også; Hva´ for noget fedt er god/sundt, op i mod det fedt, der ikke er sundt, men i stedet skaber syre i din krop og feder?

Jeg kan godt forstår, at det kan virke forvirrende og modsigende. Jeg var selv forvirret i mange år.

Da jeg selv var overvægtig og gerne ville tabe mig, var jeg med på Light Grenen. Alt skulle være light og jeg fandt mig selv i at skylle min dåsetun, under den varme hane, for at få olien af. Jeg siede mit oksekød, som var 5 % fedt i forevejen, men for at få ALT fedt ud, siede jeg lige det sidste fra og pressede godt på sien med en ske, så kødet var HELT tørt.
Det var tiden dengang og heldigvis er vi alle, blevet meget klogere.

Meget mærkelig ting, syntes jeg nu, men vi vidste jo ingen ting om hvad light produkterne egentlig indeholder, bla. aspartam se selv meget mere HER, og at du faktisk tager langt mere på, af at spise light produkter.

Vi vidste heller ikke, det veganske fedt og animalsk fedt, var så forskelligt i hver deres måde at reagere inde i vores krop.
Animalske produkter skaber syre, i din krop og vegansk fedt er virkelig sundt og skaber base inde i din krop. Derfor må du også gerne spise det veganske fedt, som også sætter din forbrænding/metabolisme i vejeret.
Det veganske fedt er også noget der er virkelig godt for fx. din hjerne, som mest består af fedt og dit nervesystem, som også har brug for fedt for at fungere rigtigt.

Der skal fedt til, at forbrænde fedt. Så enkelt er det faktisk.

Du må aldrig stoppe din forbrænding ved, at stoppe med at spise/sulte dig selv.
Kroppen tror den er kommet i hungersnøds-tilstand og prøver derfor med alle kneb, at holde på alt hvad der er. Når du så begynder at spise igen, holder din krop også på det nye mad, der kommer ind. Det vil sige, ingen vægttab.
For eksempel kender jeg mange mennesker, der går en halv eller hel dag uden, at spise ret meget, måske overlever de på lidt kaffelatte, sodavand, slik, usund chokolade eller chips eller fast food.
Når de så begynder at spise om aftenen, mener de at det er ok at spise en hel masse, fordi de ikke har fået noget mad hele dagen. Derfor ender de i en overspisning, går alt for mæt i seng, fordøjer om natten, i stedet for at sove ordentligt, vågner mega trætte og næste dag går de og “små-fix´er” sig med forskellige sukkerbomber, for at holde sig kørende.

Jeg er en af dem der skal have en del fedt og helst en kraftig olivenolie.
Jeg er ikke altid lige god til avocadoer eller hampefrø, når det fx. er varmt har jeg bare ikke den samme lyst til fedt, som jeg har om vinteren, men olivenolie, kan jeg altid klare og jeg kan se min hud tørre meget ud, hvis ikke jeg får min olie dagligt.

Kokosolie er også en fantatisk kilde, til et sund og mættende fedtstof.
Den er også rigtig god til at stege i, hvis du nu ikke er så meget til raw food, endnu, og stadig spiser fisk og kød, eller hvis du steger dine grønsager, kan kokos olie også sagten bruges her.

Kokosolien er også fantastisk til at lave sunde snacks af. Prøv for eksempel med:
4 spsk. mandelsmør
4 spsk. kokosolie, smeltet. Du får en rigtig god kokosolie hos helsekostbutikkerne eller online
2-4 dråber stevia toffee (købes i helsekosten)
Du kan også lege videre og tilsætte for eksempel: Hakkede nødder, 1 spsk. kakaopulver, rosiner, gojibær, morbær eller et par dråber af din yndlings ekstrakt som fx. orange eller almindelig appelsinsaft og skrald.
Rør det hele godt sammen og fordel i en lille form med film.
Stil koldt ca. 1/2-1 time og skær ud efter ønske.
Eller prøv med denne lækre Kokos-Bark Snak HER:

Klik på billedet, for at komme til opskriften.

Rigtig god fornøjelse

 

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.

Så modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips, tricks og idéer, til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan også ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om dit 90 dages Mentor Vægttabsforløb HER

Mange kærlige hilsner
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.