Hvide Chokolade-Muffins


Hvide Chokolade-Muffins
 
Ingredienser
  • 16 g. chiafrø, kørt til mel og sat i blød med lunkent vand + 1 spsk. kokosolie og steviaen
  • ½ tsk. havsalt
  • 30 g. kakaosmør, smeltet
  • 50 g. sesam, kørt til mel
  • 50 g. mandelmel. Lav den evt selv, eller pulpen fra mandelmælk. Brug gerne smuttede mandler, for en lysere dej
  • 40 g. kokosmel
  • 1,5 tsk. kanel
  • 22 g. lucuma
  • 1,5 tsk. vaniljepulver
  • 10 g. pulveriseret xylitol
  • 1 tsk. stevia vanilje
  • 60 g. kokosmælk, fra dåse som er pisket op
  • 1 tsk. citronsaft
  • Tilsæt evt. Kinesiske urter som Peal, He Shou Wu, Astragalus mm.
Fremgansmåde
  1. Bland kokosmælk og chia-blandingen sammen.
  2. Kom balndingen sammen med de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen.
  3. Fordel dejen i 6 muffinsforme og dehydreres i ca. 6 timer.
  4. *
  5. Pynt med flødeskum når muffinsne er kølet ned, som du har lavet af det fede kokosfløde fra toppen af en dåse kokosmælk.
  6. Pisk kokosfedtet let sammen med lidt spirulina eller brændenældeekstrakt og et par dråber stevia.
  7. Opbevar på køl, da kokosfløden vil smelte ved stuetemperatur.