3 Guddommelige lag


 
Ingredienser
Bund:
  • 65 g. kakaopasta (kørt til mel i minihakkeren)
  • 15 g. mesquite
  • 55 g. lucuma
  • 1 spsk. rødbedepulver eller purple corn
  • 15 g. xylitol (kørt til pulver i minihakkeren)
  • 2 spsk. superfoods af fx: Mucuna, He Shou Wu, Lions Main, Reishi, Ashwagandha, Pearl eller lign.
  • Evt. 3 dråber stavia toffee
  • 3 spsk. olivenolie eller Dukkah Oil (God sesamolie fra helsekosten)
  • 20 g. kokosolie af god kvalitet (fra 1. træk)
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Lidt fint salt af god kvalitet (køb noget god havsalt og mal det selv fint i din minihakker eller i en morter) Eller ½ tsk. tamari, for en dybere/mørkere smag.
  • 50 g. kokosmælk (Køb en dåse økologisk kokosmælk fra Irma. Pisk kokosmælken op og opbevar den på køl i 4-5 dage)
Fyld:
  • (Evt. kun halv portion)
  • 80 g. kokossmør eller olie af god kvalitet (fra 1. træk)
  • 50 g. lucuma
  • 4 dråber stevia toffee
  • 1,5 tsk. xylitol, pulvariseret
  • 1 spsk. rødbedepulver eller purple corn ekstrakt
  • Lidt salt af god kvalitet, malet fint ud
  • 6 dråber rose ekstrakt, jeg bruger Medicin Flower
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 1,5 dl. kokosmælk*, se ovenfor
  • EVT. 1,5-3 tsk. Etherium efter eget valg
Topping:
  • 60 g. kakaosmør (smeltet)
  • 15 g. kakaopasta, smeltet ved svag varme
  • 15 g. kokosolie
  • Lidt salt af god kvalitet, som du har malet fint ud
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 30 g. kakaopulver
  • 15 g. mesquite
  • 35 g. lucuma
  • 3 dråber stevia toffee
  • Evt 1 spsk. xylitol, hvis du ønsker en lidt sødere chokolade
  • 6 dråber rose ekstrakt, jeg bruger Medicin Flower
  • EVT. 1,5-3 tsk. Etherium
Fremgansmåde
Bund:
  1. Bland det hele godt sammen og fordel dejen i en form, som er foret med film.
  2. Pres dejen let sammen og stil IKKE bunden koldt, mens du laver fyldet. Ellers kan lagene have svært ved at blive “forbundet” til hinanden og knækker fra hinanden når kagen skæres ud.
Fyld:
  1. Bland alle ingredienterne godt sammen i en skål og fordel over bunden.
  2. Stil kagen koldt mens du laver toppingen
Topping:
  1. Bland det hele godt sammen og fordel over kagen.
  2. Pynt med tørret eller friske spiselige blomster.