GrundChokolade til mange slags


GrundChokolade til mange slags
 
Ingredienser
  • 200 g. kakaopasta, smeltet over vandbad ved svag varme
  • 20 g. kakaosmør, smeltet over vandbad ved svag varme
  • 45 g. kokosolie, smeltet over vandbad ved svag varme
  • 4 tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. fint havsalt
  • 15 g. xylitol, pulveriseret
  • Evt. et par dråber stevia
  • 20 g. lucuma, købes i helsekosten eller online
  • 10 g. mesquite, købes i helsekosten eller online
Fremgansmåde
  1. Rør alle ingredienserne sammen og brug chokoladen som den er eller del den op i flere portioner og tilsæt forskellig smag fx. Wild Orange, Pebermynte, kirsebær mm.
  2. Du kan også tilsætte hele hampefrø, hakkede nødder og/eller tørret frugt.
  3. Chokoladen kan også sagtens bruges til chokoladeskaller til fyldt chokolade OG til selve chokolademouse-fyldet. (se opskriften Trøffelfyld eller -Chokolade https://miekronholm.dk/2016/08/22/troeffelfyld-eller-chokolade/)