GrundChokolade til mange slags
Ingredienser
- 200 g. kakaopasta, smeltet over vandbad ved svag varme
- 20 g. kakaosmør, smeltet over vandbad ved svag varme
- 45 g. kokosolie, smeltet over vandbad ved svag varme
- 4 tsk. vaniljepulver
- ½ tsk. fint havsalt
- 15 g. xylitol, pulveriseret
- Evt. et par dråber stevia
- 20 g. lucuma, købes i helsekosten eller online
- 10 g. mesquite, købes i helsekosten eller online
Fremgansmåde
- Rør alle ingredienserne sammen og brug chokoladen som den er eller del den op i flere portioner og tilsæt forskellig smag fx. Wild Orange, Pebermynte, kirsebær mm.
- Du kan også tilsætte hele hampefrø, hakkede nødder og/eller tørret frugt.
- Chokoladen kan også sagtens bruges til chokoladeskaller til fyldt chokolade OG til selve chokolademouse-fyldet. (se opskriften Trøffelfyld eller -Chokolade https://miekronholm.dk/2016/08/22/troeffelfyld-eller-chokolade/)