St bededag, UDEN oppustende Hveder :)

Hvederne bliver modtaget med blandede følelser, hos mange danskere.

Nogen kan lide hveder, andre kan ikke. Nogen er kede af hvedens indvirkning på deres krop fx oppustethed, dårlig mave, forstoppelse, hoedpine mm. Andre er ikke nået dertil, hvor de kan mærke denne virkning endnu. Der er også dem, der er helt lige glade og bare spiser hvederne alligevel fordi “Det gør man da”.

Hvilken person er du?
Jeg er selv den person der virkelig godt kan lide hveder og gerne med en masse saltet smør på.
Det er bare ikke en mulighed for mig mere og har ikke været det i en del år, da jeg bliver meget syg, hvis jeg indtager bla. hvede.

Det var en af grundende til at jeg fandt vejen til Raw Fooden og har været vild med denne livsstil lige siden. Her kan jeg nemlig tåle det hele, undtagen tomaterne og jeg syntes det er fantastisk at noget der smager SÅ godt, samtidig kan være SÅ sundt.

Jeg har altid elsket, at være i køkkenet og bagte meget allerede som barn. Jeg bagte allemulige ting, men roulader blev nok mit speciale i mange år. Derfor var det også et stort tab for mig da jeg ikke kunne tåle den slags mad længere. Da jeg fandt vejen til Raw Foodens verden, kastede jeg mig hurtigt ud i bla. “bage-“kunstens verden.

Her har jeg bland meget andet også udviklet Raw Hveder.
Jeg vil gerne introducere dig for mine egne hveder, som er både sunde og smager HELT fantastisk.

Så har du i hvert fald et virkelig godt alternativ, til dine hveder i år og alle de kommende.
Du kan også sagten lave dem på andre tidspunkter af året, da de også fungere rigtig fint, som alternativ til de traditionelle teboller til fødselsdagsbordet. Det er også samme dej der bliver brugt til sandwich- brød til Peanutbutter & Jam opskriften, som du kan finde på på hjemmesiden under Andre Søde Sager

100 g. squash (uden skrald)
30 g. kokosflager
1,5 tsk. stødt kardemomme
1/4 tsk. salt
25 g. yacon sirup, fås nu i nogle helsekostbutikker eller online
Ca. 3,5 dl. kokosvand eller nøddemælk

35 g. lyse hørfrø (kørt til mel)
100 g. spiret og dehydreret boghveder (kørt til mel)
20 g. husk skalder (kørt til mel)

Blend de første 6 ingredienser godt sammen i en blender, til en ensartet masse.
Bland den våde masse, sammen med resten af ingredienserne i en skål og bland det hele godt sammen.
Form 6-7 små boller (ikke for høje) og kom dem over på sliplet papiret til dehydratoren.
Dehydrer i ca. 8 timer. Nu kan du enten bare vende dem, eller du kan skære dem igennem, inden du dehydrere dem færdig på Flet-pladen eller net-papiret, i ca. 2 timer.
Spis dem med raw nutella, se opskrifterne på hjemesiden. Raw marmelade, som du kan lave af blendet bær og chiafrø, sødet med stevia, xylitol, ahornsirup eller yacon sirup.
Du kan også bruge raw-ost, hummus eller nøddepasta, se også disse opskrifter på hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse.

HUSK!
Gør dit køkken til din legeplads.

Held og lykke med din nye livsstil.

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan også ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om Dit Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.