Chokolade-Brud


Chokolade-Brud
 
Ingredienser
  • 45 g. kokosolie, gerne af første pres
  • 25 g. kakaopulver
  • 1 spsk. vaniljepulver, ikke sukker
  • 1 spsk. maca
  • Lidt salt
  • ca. 1 spsk. kinesiske urter som fx. astragalus, chaga, he shou wu, pearl mfl.
  • 3 dråber stevie + 2 tsk xylitol, pulvariseret
  • 25 g. groft hakket macadamianødder
  • 15 g. hakket pistacienødder
  • 15 g. spiret og dehydreret boghvede
Fremgansmåde
  1. Du behøver ikke smelte kokosolien, hvis den er blød i forvejen er godt blød. Det er kokosolie af god kvalitet.
  2. Ellers smelt kokosolien ved svag varme og bland nu resten af ingredienserne i.
  3. Rør det hele godt sammen og fordel i en form med film.
  4. Drys gerne med lidt ekstra nødder og kerner og evt med lidt tørret rosenblade, når chokoladen har sat sig lidt.
  5. Stil chokoladen på køl i ca. 20 min. og bræk ud i passende stykker, når chokoladen er størknet helt.