Tiramisu med superfoods


Chaga Tiramisu
 
Ingredienser
Bund:
  • 90 g.mandler
  • 20 g. husk, kørt til mel
  • 15 g. chiafrø, kørt til mel og lagt i blød i 50 g. vand
  • 30 g. lucuma
  • 30 g. maca
  • 2 breve Mushroom Coffee, Four Sigmatic med Chaga og Cordyeps
  • 2 spsk. Dandy Blend
  • 1 tsk. chaga, reishi og Eucommia
  • ½ tsk. salt
  • 100 g. kokosmælk eller hampefrømælk
  • 35 g. kokosolie
Topping:
  • 190 g. kokosmælk, kun toppen fra en dåse.
  • 20 g. lucuma
  • Evt. 5-10 dråber rom-ekstrakt
  • ¼ tamari
  • ½ spsk. baobab
  • 1,5 spsk. kokosolie
Choko-topping:
  • Kakaopasta og kakaopulver
Fremgansmåde
Bund:
  1. Rør det hele godt sammen og fordel i en form med film.
  2. Drys/si med kakaopulver over punden
Topping:
  1. Rør det hele godt sammen i hånden og fordel over bunden.
  2. Drys igen med kakaopulver og fordel evt med strimler af kakaopasta over, som ekstra pynt og med en kaffebønne på hver stykke kage
  3. Stil kagen koldt indtil servering.