Banan-Chokolade-Brød


 
Ingredienser
  • 430 g. (ca. 5 stk) frosne bananer
  • 250 g. mandel mel evt. pulpen fra din nøddemælk ellers lig gerne mandlerne i blød natten over og hak dem fint i food processoren
  • 100 g. rosiner (Gerne i blød natten over)
  • 30 g. husk
  • 50 g. kakao
  • 2 spsk. kanel
  • 1 spsk. vanilje
  • 50-60 g. yacon sirup (købes over nettet. Ellers prøv med halvt agave)
  • 8 g. mesquite
  • 35 g. lucuma
  • 1 spsk. tamari
  • 20 g. mandel-, græskarkerne- eller sesamolie
  • 1 dl. vand fra rosinerne
Fremgansmåde
  1. Kør bananerne i food processoren til de er hakket fint.
  2. Kom resten af ingredienserne ved, undtagen husk og rosiner, og kør til dej.
  3. Kom dejen, husk og rosiner i en skål og rør det hele godt sammen.
  4. Tilsæt evt. en håndfuld hakkede valnødder.
  5. Fordel i flade klatter på papir og dehydrer i ca. 8 timer. Vende over på fletpapir ca. halvvejs.
  6. Har du ikke en dehydrator, så bag dem ved lav temperatur på nederste ribbe i en alm. ovn.