Raw Oreo


Raw Oreo
 
Ingredienser
Cookies:
  • 100 g. Boghvedemel fra spiret og dehydreret bodhveder eller mandelmel
  • 30 g. g. kakaopulver
  • 40 g. revet kokosstykker, kørt til mel i en minihakker eller kaffemølle
  • Lidt fint havsalt
  • 20 g. vanlijeprotein fra ThirdWave
  • 30 g. kokosolie
  • 90 g. vand, nøddemælk eller kokosvand
Creme:
  • 80 g. kokosfedt (toppen fra en dåse kokosmælk der har stået på køl)
  • 15 g. Body-Meal eller andet Grøn Superfood Mix med vaniljesmag
  • En anelse fint havsalt
  • Evt. ½ tsk. spirulina for en grønnere farve.
  • Ønsker du en hvid vaniljecreme kan du bruge risprotein med vaniljesmag fra Third Wave Nutrition i stedet for Body-Meal.
Fremgansmåde
Cookies:
  1. Rør de første 5 ingredienser sammen. Kom nu olie og det meste af væsken i.
  2. Lad dejen stå ved rumtemperatur i ca. 1 time og sætte sig.
  3. Rul dejen ud imellem to fryseposer, som du har klippet op.
  4. Stik ud med udstiksforme og placer på plader med papir. Der bliver ca. 20 stk.
  5. Dehydrer i ca. 8 timer.
  6. Har du ikke en dehydrator, kan du bage småkagerne i en alm. ovn ved 125 grader i ca. 15 - 25 min.
  7. Lad småkagerne køle af og opbevar dem i beholder med tætsluttet låg.
  8. Fyld først creme imellem kiksene et par timer inden, de skal serveres, da du ellers risikere at kiksene bliver bløde.
Creme:
  1. Rør det hele godt sammen og fordel 1 spsk. creme på bagsiden af en kiks. Tag nu en anden kiks og lig oven på cremen.
  2. Pres de to kiks let sammen, så cremen flyder ud til kanten.
  3. Opbevar kiksene på køl.