Ingredienser
Bund:
- 50 g. kokosflager, kørt til groft mel i minihakkeren
- 30 g. lyse sesamfrø, kørt til mel i minihakkeren
- ¼ tsk. havsalt
- 50 g. lucuma
- 2 spsk. kokosolie af god kvalitet, smeltet
- Evt. 2 tsk. ashwaganda
- 2-4 dråber stevia
- 2 tsk. kanel
- Ca. 3 spsk. kokosmælk, kokosvand eller te af fx. gynostemma
Fyld:
- 125 g. smuttede mandler
- 4 spsk. kokosolie af god kvalitet
- 80 g. vilde blåbær (de små blåbær som er blå hele vejen igennem. Fås bla. i Irma´s frostafdeling)
- 1 spsk. acai pulver
- 1 spsk. maqui pulver
- ¼ tsk. havsalt
- 4 dråber stevia toffee af god kvalitet
- Ca. 1,5 dl. kokosvand eller nøddemælk
Fremgansmåde
Bund:
- Rør alle ingredienterne odt sammen i en skål og fordel i en form, foret med film.
- Stil bunden i køleskabet, mens du laver fyldet.
Fyld:
- Blend alle ingredienserne og fordel cremen over bunde.
- Pynt kagen med tørret blomster og stil nu kagen i køleskabet et par timer inden servering.