Blåbær-Tærte


 
Ingredienser
Bund:
  • 50 g. kokosflager, kørt til groft mel i minihakkeren
  • 30 g. lyse sesamfrø, kørt til mel i minihakkeren
  • ¼ tsk. havsalt
  • 50 g. lucuma
  • 2 spsk. kokosolie af god kvalitet, smeltet
  • Evt. 2 tsk. ashwaganda
  • 2-4 dråber stevia
  • 2 tsk. kanel
  • Ca. 3 spsk. kokosmælk, kokosvand eller te af fx. gynostemma
Fyld:
  • 125 g. smuttede mandler
  • 4 spsk. kokosolie af god kvalitet
  • 80 g. vilde blåbær (de små blåbær som er blå hele vejen igennem. Fås bla. i Irma´s frostafdeling)
  • 1 spsk. acai pulver
  • 1 spsk. maqui pulver
  • ¼ tsk. havsalt
  • 4 dråber stevia toffee af god kvalitet
  • Ca. 1,5 dl. kokosvand eller nøddemælk
Fremgansmåde
Bund:
  1. Rør alle ingredienterne odt sammen i en skål og fordel i en form, foret med film.
  2. Stil bunden i køleskabet, mens du laver fyldet.
Fyld:
  1. Blend alle ingredienserne og fordel cremen over bunde.
  2. Pynt kagen med tørret blomster og stil nu kagen i køleskabet et par timer inden servering.