De 5 hits til et liv med Dejlige Desserter

Du skal have gæster og har fundet noget rigtig lækkert både til forret og hovedret, som ikke vælter dig fuldstændig ud af din nye livsstil. De to retter er heller ikke noget der tager det meste, af dette århundreder at lave og samtidig mætter de ret godt.

Så er der desserten.
Desserten som er den ALLE husker. De snakker om den, fortæller om den og de ville gerne have haft mere af den, hvis der altså var mere tilbage.

Men hvad gør du, når nu du er hoppe på en ny livsstil, gerne vil forkæle dine gæster og ikke mindst dig selv, men ikke ønsker at tage de 5 kg. på, som du endelig har tabt, på en enkelt aften?

Desserten må selvfølgelig også denne gang, gerne være en af de her desserter som dine gæster husket, som de prøver at forbudbestille, til næste gang de kommer og snakker om i dagevis efter.

Du tænker så det knager. Hvis desserten skal være god, så skal den jo også være en kaloriebombe, eller skal det?

Hva’ nu hvis du kunne lave en fantastisk kage, som dine gæster ville elske og som oven i købet er så nem at lave, at du kan lave den som snack til dig selv på hverdage.

1: Fortæl om din nye livsstil, hvorfor du gør det og alt det gode du får ud af den. Bla. at du sagtens kan spise lækker chokolade, fantastiske kager og snack HVER dag.

2: Lad dem smage dine super gode desserter, snack og guf, du selv laver. Det fjerner alle de gamle fordomme omkring en sund livssstil.

3: Brug gode råvare, det smager aller bedst. Der er ingen tvivl om, at god kavitet, bare smager bedst og det mætter også langt bedre.

4: Mange af mine kager, guf mm. kan du sagtens lave på bare 15-20 min. Derfor kan du fx. lave dem når du alligevel venter på, at aftensmaden skal blive klar, drop en serie i tv eller lav desserterne i weekenden og kom dem i fryseren, så kan du tage dem ud et par timer før du skal bruge dem.

5: Brug også dine Dejlige Desserter, som sundt guf. Tag dem med på arbejde eller til efter din træning, så du slipper for de usunde nødløsninger.

I nyhedsbrevet er der sendt denne dejlige opskriftsbog med. Ønsker du også et vælg af gratis gaver, så meld dig på HER og vær klar til næste uge


FÅS KUN VIA NYHEDSBREVET

 

Rigtig god fornøjelse med det hele.

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan også ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om Dit Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.