Hvorfor har jeg givet mig i kast med CBD-A

Måske ved du allerede at jeg igennem en del år, har været meget udfordret med min mave. Hvis ikke du ved det, så får du her en et kort resumé om det hele her.

Da jeg kom tilbage til Danmark i 2005, efter et års backpacking i Australien, havde jeg kun været i Danmark knap en uge, inden jeg fik voldsomt udbrud i mit ansigt. Det var store røde knopper, som kløede og gjorde ondt.
En masse forskellige hudlæger kiggede på det og testede mig for div. allergier, men intet fandt de og til sidst efter ca. 1,5 år, gave de op og udskrev akne-medicin.
Efter knap en måned på dette medicin, havde jeg så stærke mavesmerter, at jeg næste ikke kunne komme på arbejde (Den gang arbejdede jeg som tandklinikassistent). Flere gange måtte jeg gå på toilettet og græde ud, fordi det gjorde så ondt i min mave.
Da jeg endelig fik ringet til min læge, fortalte hun mig, at det var medicinen som min mave ikke kunne tåle og beordrede mig straks at stoppe.
Nu stod jeg med udbrug i ansigtet, sindsyge mavesmerter og kunne ikke finde hjælp nogen steder.
Jeg prøvede mange forskellige ting. Jeg blev meget bevidst om hvad jeg spiste, begyndte at rense mit vand, fik mange ansigts kurer og betalte et hav at penge på ansigtsprodukter.
Der var sjovt nok aldrig nogen der foreslog detoxkost, juicefaste eller colonic.
Endelig søgte jeg selv til en biopat (havde jeg vidst at der var noget der hed Body-sds, havde jeg selvfølgelig gjort det i stedet 😉
Biopaten fortalte en masse om fordøjelse, hvad medicin gjorde, hvorfor jeg havde mest ondt når jeg spiste hvede og sukker og ikke kunne fordøje nogen mælkeprodukter mere.
Hun fortalte også at på hendes test, viste det at jeg var allergrisk over for nikkelholdige fødevare.
Jeg var igennem en lang periode med meget skrap detoxkost og mange andre knap så sjove historier, der kunne fylde en hel roman, men nu er det jo ikke det, denne udgave skal handle om.
Jeg så mærkbart resultater allerede efter et par uge og det fik mig til at holde ved og kom igennem det.

Jeg har det LANGT bedre i min mave, end inden jeg begyndte hos biopaten for ca.10 år siden, men det er en livslang rejse jeg er på og prøver stadig nye ting af, for at se om det kan hjælpe min mave på vej, til at få det endnu bedre og komme tættere på en normal balance.

Der har været en del snak frem og tilbage om hash. Om at ryge det, om at bruge olien. Er det lovligt/ulovligt.
Jeg er selv lidt forvirret over det. Det der er lovligt og sælges på apoteket, er der fjernet virksomme/euforiserende stoffer fra og er på ingen måde så virkningsfuldt, som det der bliver solgt…. hmm andre steder 😉

Det JEG har valgt at købe og selv bruge, er fra Sana Hemp (og NEJ jeg får ikke et gratis produkt for at skrive deres navn). Jeg bruger dråberne og afprøver også lidt sugetabletterne. Det smager lidt af græs og det lugter ikke af noget. Så ikke den store oplevelse smagsmæssigt og jeg bliver sørme heller ikke piv skæv (eller på pænere dansk: Euforiseret).

Hvorfor har jeg valgt at prøve det?
Jeg har hørt virkelig mange forskellige fordele ved at indtage hamp. Bla. også hvis du har en mave/tarm sygdom. Ikke at jeg syntes jeg vil komme mig under kategorien sygdom, nok nærmere en tilstand.
For mig er der noget kedeligt/fortabt, over at blive kaldt syg. Hvis du er i en tilstand syntes det, i hvertfald for mig, lettere at komme videre fra, over til en anden og gerne bedre tilstand.

Hvad har lagt mærke til efter jeg har brugt dråberne:
– Allerede efter et par dage, lagde jeg mærke til at jeg ikke havde meget ondt i mine bryster allerede to uger inden, jeg skulle have menstruation. Noget jeg har lidt meget af de sidste 6 måneder.
– Jeg har langt lettere ved at holde hovedet koldt i panik/ubehagelige-situationer.
– Jeg regenerere med det samme, efter et hårdt træningspas.
Og bedst af alt. Min mave og tarme og selve fordøjelsen, har det sørme også bedre. Her gik der en lille uge, inden der begyndte at ske noget. Men efter godt 2 md. og to tomme flasker, er der en væsentlig forbedring.
Det skal så også siges, at jeg stadig ikke kan gå ud og spise en kage fra Lagkagehuset, 1/2 æske dadler, syltetøj med sukker, eller spise ost.
Det er ikke fordi jeg pludselig er blevet født på ny, men jeg ser gradvist små og gode forbedringer.

Men jeg kan altid spise et stykke eller to af en af mine egne fantastiske kager
eller chokolade 😉

Du kan få opskrifterne GRATIS HER

Rigtig god fornøjelse med det hele.

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan også ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om Dit Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.