Undgår Bridget Jones stilen og tab dig NU!

Hvordan gik det med, at mærke dine mad-følelser, i sidste uge?
Afprøvede du, om du selv begynder, at spise forskellige slags fødevare, i bestemte situationer?

Det kan være utrolig givende, at give den slags følelser plads, i dit liv og virkelig gå ind og mærke efter, hvorfor du føler et behov, for disse fødevare.
FORDI, når du går på opdagelse i dine følelser, i stedet for at tøjle dem, pakke dem ned, eller flyger fra dem, kan du gå ind og heale dem (hjælpe dem med at få fred) og derefter, slippe af med de tilbagevendende spise-flip.

Jeg tror de fleste kan nikke genkendende til, at de har prøvet at drukne sorgerne i et slik-orgie i bedste Bridget Jones stil, for derefter at blive klar over, at de nu bare står med et problem mere.
Nu er det også cravingen, efter flere hurtige kulhydrater, der er et problem. Når sukkeret begynder, at forlade kroppen taler din candida for din hjerne.

Hvad gør du nu?
1: Du kan fortsætte i samme stil og fodre din voksende candida, for at klare dig igennem dagen, uden for meget hovedpine og humørsvingninger og (for manges vedkomende) også fodre udyret om natten.
Ja, der er faktisk en del der føler behov for, at står op og spiser om natten.

2: Du kan tage ansvar og afvende din candida.
Hvis du vælger denne løsning, er det et detoxforløb du skal igennem, for at få alle de dårlige kulhydrater ud af din krop og derved få din candida tilbage i normal størrelse igen.

3: Du kan kaste håndklædet i ringen og få hjælp, så du er sikke på at undgå den sædvanlige slankekurs rutcheturer, hvor du først taber dig i vægt og derefter, tager mindst lige så meget på igen.
Det er tit det, yoyo-vægten, der er problemet med slankekurer.
På en slankekur ved du, at du i en periode ikke må spise forskellige slags fødevare, men når perioden så er slut, vælter du disser forbudte fødevare ind i din krop igen og denne gang er det i overflod, da du har savnet dem så længe og prøver med undskyldningen “Nu har jeg fortjent det”.

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Anmod om en GRATIS samtale HER

Rigtig god fornøjelse med dine øvelser

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en
GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

2.2

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om Dit Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.