3 hjælpemidler til dagen derpå – Så du kan smide dine irriterende 5 kg.

Der er andet end det psykiske, i din overspisning!
Når du har spist for meget dagen før, vil du automatisk have plads til mere mad i din mave et par dage efter. Når du først har fundet ud af det og accepteret at det ikke er rigtig sult du føler, men at der bare er kommet plads til mere i din mavesæk og i dine tarme, bliver det meget lettere at komme tilbage til dit “normale” spiseliv igen.
At blive klar over hvad problemet egentlig er, hjælper utrolig meget.

Men hvad gør du så, når maven skriger på mere, fordi du var til famillie-gilde i weekenden, eller ude på den nye restaurant med tøserne lørdag aften, så du nu har en mavesæk der kan rumme tre gange så meget som den kunne inden weekenden slog dørene op, for mekkaet af luksuriøs overspisning?

3 gode råd for at få maven i rette størrelse igen:

1: Start altid din dag med 1/2 – 1 presset citron i et glas vand og drik dette som det aller første når du står op.
Citronen kickstater din fordøjelse, smelter fedtet i dine celler OG drikken rehydrere dig, efter en lang nat uden væske. Citron er også basen-dannende, som du har brug for efter overspisningen, til at genvinde din balance på ny.
Har du virkelig gået til makronerne, kan det være en rigtig udemærket idé, også at drikke dette inden du går i seng om aftenen efter festelighederne, så maven får noget god base til at komme oven på igen. Når du vågner næste dag, vil du allerede have hjulpet dig selv rigtig godt på vej i løbet af natten.

2: Når du begynder at trænge til lidt ny energi, så ha´ en grøn juice parat. HUSK at lave den af: Agurk, bladselleri, spinat, ingefær og citronsaft.
Pres den allerede om morgenen, så du bare skal åbne låget og drikke. Kommer du først ud i køkkenet og er småsulten, så ryger der hurtigt en masse andet ned fra de gabende skabe.

IMG_6223

3: Hvis du er mere end bare juice-sulten, småsulten, snack-syg, lækkersulten eller hvad du nu vil kalde det, når du begynder, at tabe koncentrationen og tankerne ligger inden i køleskabet, så spis KUN rå agurk. Der er masser af god sund væske i, det er base-dannede for din krop, som er i ubalance oven på strabadserne, fra aftenenes udskejelser og det har en god mættende effekt, men uden at udvide din mave yderligere. Det er jo kun en snack du har brug for, det rigtige måltid er først senere og det er ikke nu, du skal spise dig mæt.
Agurk er også et gammelt kinesisk slankemiddel. Syren i agurk virker lige som citron, det smelter fedtet væk fra dine celler.
Så her er der også to gode effekter, at hente hjem.

Jeg håber disse råd vil hjælpe dig til at få mere klarhed over, hvorfor det oftest ender i endnu mere overspisning, dagen derpå

Held og lykke med din nye livsstil.

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Anmod om en GRATIS samtale HER

Rigtig god fornøjelse med dine øvelser

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en
GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

2.2

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om Dit Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.