Undgår slankekur og tab dig!

Allerede i slutningen af december, får vi nærmest klasket “Slank-i-en-Fart” -blade, -artikler, og -tv udsendelser op i ansigtet, fordi NU skal der gøres noget ved vægten og det kan kun gå for langsomt.

Du skal følge et træningsprogram som er lagt samme på en sådan måde, at flest muligt, kan få bare lidt glæde, ud af det.
Du skal også følge en diæt i X-antal uger, som også er lavet til en stor fællesgruppe, som skal undgå ALT det “sjove”/de søde sager.
Og hvad så?
Hvad så bagefter, når forløbet er slut og du vender tilbage til din gamle livsstil? (Kort sagt sker der det, at dem der har holdt ud under hele forløbet, nu KASTER sig over alt det der var forbudt, for NU skal de belønnes)

Ca. 8 ud af 10 mennesker, tager endnu mere på, efter en slankekur, end de havde tabt, under selve forløbet.
Hvilket vil sige at, i længden, tager du faktisk på af en slankekur.

Der sker nemlig bla. det, at når du tvinger dig selv til at undvære noget, lad os bare sig at det er en Marsbar, så vil du næsten gøre hvad som helst for at få fat i denne Marsbar. Fuldstændig som når du siger til et barn: Nej det må du ikke. Så bliver det pludselig ti gange mere spændende, end det i forevejen allerede var, inden du forbød det.

Der sker også det, at mange godt kan holde ud i en periode, når bare de har noget at se frem til for enden af den mørke tunellen, hvor der i dette tilfælde, hænger en Marsbar 😉

Det kan være enormt overvindende, at begynde at slutte fred med dine madvaner. Når jeg siger slutte fred, mener jeg at du skal begyndet at arbejde med den trang du har til fx. en Marsbar, en ekstra portion aftensmad, slik kl.14 på arbejdet, kage med veninderne, fredagsslik hver uge mm.

Hvad er det der ligger bag ved disse behov?
Det er jo et velkendt fænomen at vi spiser med vores følelser, men det er de færreste, som gå ind og ser nærmere på disse følelser. Mange tænker bare: Nu spiste jeg lige med mine følelser igen. Hvorefter de desværre lader bolden ligge der.
Mange vælger denne “lette” løsning, fordi det kan være utrolig svært at begynde at arbejde med de følelser, der ligger der nede i maven, som de skynder sig at kaste et låg, i form af mad, oven på.

Hvordan slipper du af med følelses spisningen?
– For det første, accepter din trang til en Marsbar (Nu tager vi lige udgangspunkt i en Marsbar, men det kan også være noget helt andet, som fx. pommesfritter).
– Lad være med at forbyde denne trang/lyst/behov, det er noget af det der skabet endnu større trang til din Marsbar.
– Arbejd dig ind i følelsen om, hvorfor du har lyst til en Marsbar. Er der nogen minder forbundet med den?
– Hvordan føles denne lyst? Er den sur, glad, trist? Har den en farve eller form?
– Hvor længe har du haft denne lyst?
– Var der en anden lyst inden, som blev forbudt og som nu er blevet overtaget af Marsbars-lysten? Der sker nemlig også det, at når vi forbyder noget, kommer der bare en erstatning for det som vi prøver at udelukke/undertrykke.

Selv om det kan være en virkelig svær øvelse, så kan den være utrolig givende for rigtig mange, som famler rundt i blinde og ikke kan finde vejen ud af deres følelses-spisning.

 

Jeg håber du vil tage udfordringen op

Held og lykke med din nye livsstil.

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

 

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en
GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

 

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb HER,
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.