Detox sukkeret ud og tab dig.

Kender du den følelse af, at du er lige ved at slå hovedet ned i bordet kl. 3 om eftermiddagen?
Det er du ikke alene om.
Rigtig mange oplever noget der ligner Vesterhavets bølger og lumske undestrøm igennem hele dagen.
De går fra at være trætte om morgenen og næsten ikke kan komme ud af sengen, får et lille kick ved morgenmaden, flad kl. 9 og MÅ bare have en kop kaffe eller noget spiseligt, så de ikke dejser om inden frokost.
Den første time efter frokost går det ok, men så begynder øjenlågene at føles som om, der er bly i.
De spiser noget slik, de har med i tasken, eller har liggende i skrivebordskuffen og så kan de lige klare, at holde øjnene åbne til de skal hjem.
Hjemturen går forbi supermarkedet og her ryger der lige en pose Malaco Mix med, så de kan klare turen hjem og lave aftensmad.

Hvorfor sker dette hver dag, for rigtig mange?
Kroppen vil altid prøve at overleve og finder derfor på en masse krumspring for, at få det den tror den skal overleve på.
Din hjerne vil altid huske på, hvad den fik sidst den var i en “nødsituation” som fx. kan være efter din træning, er ked af noget, er mega sulten efter en lang dag og bare kaster det første og bedste ind i munden, så snart du er kommet inde for døren, eller hvis du har haft en dårlig dag og skal belønnes med noget spiseligt.Det du gav din krop sidst den var i en af disse situationer, er det den vil hige efter igen, når du kommer i samme eller lign. situration og det er enormt svært at ændre til noget andet, da det, for din hjerne handler om at overleve.

Problemet er bare at du ikke kan tabe dig, hvis du spiser en masse sukker. Din krop er nemlig så smart indrettet, at den selvfølgelig forbrænder det, der er nemmes at forbrænde, først. Det er også derfor du i starten af en detox, mærker en evig følelse af sult eller en trang til noget, uden egentlig at have plads til mere mad i din mave og lige meget hvor meget du spiser, vil du aldrig nå op på tilfredshedsniveauet.
Det er fordi nu skal din krop til at arbejde lidt, for at få omsat maden til næring, i stedet for den gang den fik sukker, hvor det dette strakt bliver futtet af. Det er også derfor at du føler et nyt behov for mere, efter en par timer.

5 måder at detoxe sukkeret ud af din krop for good:

1: Gode kvalitets olier som en koldtpresset olivenolie, god kvalitets kokosolie, avocados, kokos. De både mætte og nære dig i lang tid OG der skal fedt til at forbrænde fedt.

2: Vegansk risproteinpulver. Lov mig, at hvis du giver dig i kast med proteinpulver, så se indholdsfortegningen grundigt igennem. Der er tilsat så meget dårligt, i rigtig mange af de proteinpulvere der findes på markedet og de vil bare skabe endnu mere kaos, inde i din krop, end der var i forvejen.

3: MAX 3 stykker frugt om dagen og ikke som juice, da det for dit ustabile blodsukker, endnu mere ud af kontrol.
Udvælge dig 3 stykker frugt som du virkelig vil nyde og spis dem med god opmærksomhed, så både din krop og hjerne når at opfatte, at der rent faktisk kommer noget sødt, ind i din krop.

4: Som jeg har varmet lidt op til i nr 3, øv dig i mindfulness spisning. Vær nærværende når du spiser.
Lad være med at tjekke facebook, se tv, sms´e, snakke i tlf. eller svare på emails. Der går 20-30 min før din hjerne registrere at du har fået noget ned i maven. Spis i ro og mag og nyd det mad du rent faktisk får at spise, i stedet for at fokusere på det du ikke får.

5: Backup snacks er altid en god idé. Det kan være alt fra gulerodsstænger til nøddeblandinger til raw kiks/knækbrød. Det sidste kan fås i de fleste helsekostbutikker, hvis ikke du selv vil give dig i kast med at lave dem.

Held og lykke med dine 5 tips og tricks til at detoxe sukkeret ud af din krop, så du kan får et varigt vægttab.

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

 

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en
GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb HER,
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.