Choco-loco kage


 
Ingredienser
Bund:
  • 65 g. kakaopulver
  • 30 g. maca
  • 30 g. chiafrø, kørt til mel
  • 30 g. sesamfrø, kørt til mel
  • 20 g. lucuma
  • 15 g. mesquite
  • 45 g. kokosolie, smeltet ved svag varme i vandbad
  • ½ tsk. tamari eller fint havsalt af god kvalitet
  • 40 g. risprotein m. vaniljesmag, jeg bruger Sun Warrior
Chokolade - Topping:
  • 90 g. kakaopasta
  • 3 spsk. kokosolie
  • ¼ tsk. tamari
  • 3 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
  • 4 dråber stevia toffee, jeg bruger altid Omica Organic, købes online fra USA eller hvad du foretrækker at søde med, fx. kokosblomstsukker, lidt ahornsirup, raw honning eller agave
  • Evt. 4 dråber Wild Orange fra doTERRA.
Fremgansmåde
Bund:
  1. Rør det hele godt sammen og fordel i en lille form, foret med film.
  2. Stil bunden i køleskabet, mens du laver Chokolade - Toppingen.
Chokolade - Topping:
  1. Smelt de to fedtstoffer ved svag varme, over vandbad.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen til en ensartet chokolade 🙂
Fordel chokoladen over bunden. Lad chokoladen størkne lidt, inden du evt. Pynter med rosenblade, hampefrø, bipollen, gojibær og/eller hatten nødder.