Snedige tips og tricks, til at smelte fedtet, i dine celler.

Kender du det?
Det brændende ønske om, at få de irriterende snitter væk fra hofterne.
(Altså de der håndtag, som kigger frem over buksekanten) men lige meget hvad du gør, syntes det som en umulig kamp?

Det gør jeg. Jo, det gør jeg faktisk. Jeg har nemlig også områder på min krop, som jeg ønsker at forbedre.
I perioder kan jeg godt komme ind i en dårlig vane, med for lidt søvn pga. for meget arbejde, træning, se mine venner og alt det andet, som også gerne skulle have plads i min hverdag.
Når jeg får for lidt søvn, reagere min krop med 3 ekstra kg. og det sker på 2-3 uger.
De kg. skal af igen hurtigst muligt, for ellers kommer der bare mere oven i, og jo flere kg. der skal af, jo mere uoverskueligt er det, at få de ekstra kg. af igen.
Dine ekstra kg. kommer bedst af ved 8 timers søvn HVER nat.
Kosten hjælper selvfølgelig også på vej, men søvn er noget af det aller vigtigste. (Det hjælper nemlig også på din overspisning)
Når din krop mangler søvn, reagere den bla. med at søge efter noget, der kan holde den igang dagen igennem. Derfor begynder du at få denne evige søgning efter noget at spise, men som mange, ikke rigtig ved hvad er. Derfor bliver du ved med at små-hapse forskellige madvarer på din vej, som fx. de dårlige kulhydrater der bla. er: Hvidt brød, kiks, slik, pasta og billig chokolade barer.
Din krop ved, at disse fødevare er hurtig energi/brændstof, som den kan køre hurtigt videre på, med desværre vare det kun en times tid, inden den skal have ny energi igen og sådan køre det dagen igennem.
Det er en ond cirkel, som er enormt svær at komme ud af, da der også er meget sukkerafhængighed der spiller ind.

HUSK fedt forbrænder fedt.
Spis det gode fedt, som fx. kokosolie og/eller -smør, avocados, olivenolie, hampefrø, rigtig raw chokolade og gerne 100% kakaopasta.
Det er SLUT med vægttab, som er lig med, lange dage med sult, tom mave og dårligt humør?
Alle dine fortivlelser er nu ved at være forbi. Du kan nemlig sagtens spise og tabe dig samtidig.
Herunder har jeg givet dig 5 fantastiske hjælpemidler til, at sætte fut i din forbrænding.

Vægttab
5 snedige tricks:
Søvn er et utrolig vigtigt faktum i dit vægttab, især hvis du gerne vil bibeholde dit vægttab.

Sov 7-8 timer HVER nat.

Citron renser både lever og smelter fedtet i dine celler. Det er et fantastisk råd fra de ældgamle Kinesiske urtespecialister som aldrig går af mode.
Har du en sød tand, kan du med stor succes, tilsætte et par dråber stevia toffee i et glas vand, som du har tilsat 1/2 dl. citronsaft.
Drik dette 3 gange om dagen og føl den fremmende effekt drikken har, ikke bare på din vægt, men også på din fordøjelse og dit energiniveau.
HUSK når du drikke citrusfruger, er det et must at skulle munden i vand efterfølgende og ikke børste tænderne lige efter, da det derved kan syreskade dine tænder.

Agurk er endnu et fantastisk trick fra TCM (Traditionel Chinese Medicin)
Syren fra agurken gør det samme som syren fra citronen, smelter fedtet i dine celler. Selv om det er en syre, er det, ligesom syren i citronen, en basedannende grøntsag, som også gøre sig rigtig godt i en kande vand.

Chili-te fra helsekosten, er også et stort hit.
Jeg vil klart anbefale denne udgave, da den er den mest koncentrerede.

Chili er kendt for at sætte godt fut i forbrændingen og giver da også en rigtig dejlig indre varme, her i den kølige tid.
Drik mindst 3 stærke kopper om dagen og mærk varmen i kroppen, som var det en hed sommerdag 😉

Ærter og kogt quinoa er også to virkelig gode, mættende og super sunde fødevarer. På denne tid af året fås ærterne kun på frost, men køber du de økologiske og fx. dem fra Irma, er der ingen grund til bekymring om næringsværdien er intakt. Selv om både ærter og quinoa kan lyder kedeligt for mange, så er det to virkelig oversete fødevarer.
Prøv at spise dem hver for sig med havsalt, olivenolie og citronsaft. Perfekt som super mættende snack eller tilbehør til frokost eller aftensmad.

 

Held og lykke med dine 5 snedige tips og tricks, til at smelte fedtet ud af dine celler, så du kan få et varigt vægttab.

Har du lyst, ville det være fantastisk hvis du ville fortælle mig, hvordan det går med din nye livsstil.
Du kan gøre det ved at besvare denne email, eller på FACEBOOK-SIDEN

Held og lykke med din nye livsstil

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.