Spis morgenmad og tab 5 kg.

Chiagrød

Din morgenmad er noget af det aller vigtigste, når du skal tabe dig og forblive i din ønskede vægt. Morgenmaden sørger nemlig ikke bare for at give dig god energi, den er også med til at stabilisere dit blodsukker hele dagen.
Hvis du ikke er sulten om morgenen, er det højest sandsynligt fordi, at du er kommet til at spise for meget og for sent dagen før. Sørg for ikke at spise for meget og for tungt inden du skal i seng, det er både med til at give dig en god nattesøvn og et bedre helbred. Det er nemlig også under søvnen at du restituerer efter en lang dag, hvor du måske ikke altid har passet helt så godt på dig selv, som du ellers havde til hensigt.
Jeg starter altid selv min dag med en grøn smoothie, som jeg har blendet ud, så det næsten ligner en juice. Mange kalder dette for en ekstrakt. Den drikker jeg efter min morgentræning, som jeg laver herhjemme på mit stuegulv.
Jeg tager min chiagrød med på arbejde og spiser den kl. ca 8.
I sidste uge fik du smoothieopskriften. I denne uge får du chiagrøden, så du også kan komme med på chia-bølgen 😉

Det er vigtigt, at du spiser noget morgenmad, som ikke sætter dit blodsukker ud af sving.
Hvis du spiser færdige morgenmadsprodukter som fx. Cornflakes, guldkorn, havregryn med hvidt sukker eller toastbrød eller færdigkøbte boller i supermarkedet, så er der ingen tvivl om, at du starter din dag meget ustabilt og du vil kunne mærke dit blodsukker falder meget hurtigt, flere gange i løbet af dagen.

I stedet kan du spise havregryn med mandler, lidt tørret frugt og i stedet for at bruge ko-mælk, kan du bruge en nøddemælk.

Chiagrød er noget rigtig mange er glade for. Det er en af mine egne favoritter  som jeg har spist i en del år nu.
2 spsk. chiafrø (kan fås online, i din helsekost og mange supermarkeder er også med på bølgen med de sunde frø)
2 dl. vand eller nøddemælk
En lille smule havsalt af god kvalitet

Rør chiafrø og væske sammen i en lille skål eller en dyb tallerken.
Lad frøene stå i 5 min, rør igen, lad dem stå i 5 min igen og rør igen.
Der skal arbejdes lidt på at få frøene til at absorbere vandet, men det er arbejdet værd.
Nu er dine frø blevet til en geleagtig masse og der faktisk frit valg på alle hylder.
Brug gerne en nøddemælk i stedet for traditionel mælk og tilsæt så friske bær, tørret nødder, superfoods-bærene gojibær og morbær.
Eksperimenter med pulveriseret superfoods-blandinger fra din helsekost. Her bruger du 2 spsk. pulver som røres i chiafrøene, sammen med din nøddemælk, til passende konsistens. Nogen kan lide der grød lidt tyndtflydende andre lidt mere fast.
Du kan også bruge kakaopulver, enten alene eller sammen med superfoodblandingen.
Sød evt. din grød med stevia, ahornsirup eller en plantebaseret proteinpulver som fx. Third Wave Nutrition med vaniljesmag.

Drys den færdige grød med Hampefrø, kokosflager, hakkede nødder, chokonibs eller bare friske bær.
Nu vil dit blodsukker være stabilt og du vil føle dig mæt, langt op ad formiddagen.
Når dit blodsukker er stabilt, vil du undgå at tyge til de usunde vaner og derved helt naturligt, begynde at tabe dig helt af dig selv.

 

Jeg håber de gode råd vil hjælpe dig på vej til dit varige vægttab.

Har du lyst, ville det være fantastisk hvis du ville fortælle mig, hvordan det går med din nye livsstil.
Du kan gøre det ved at besvare denne email, eller på FACEBOOK-SIDEN

Held og lykke med din nye livsstil

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.