Smid 5 kg. med Detox!

Skal dit vægttab for alvor igang og forblive igang, er det ultra vigtigt, at du ikke render rundt med en masse toxiner i din krop.
Toxiner er giftstoffer i din krop. Giftstofferne kommer bla. fra den uøkologiske mad nogen spiser, fra mikrobølgeovne, sukker, forurening i trafikken som du færdes i, alufolie som du pakker din mad ind i, plastikskåle og -flasker som din mad opbevares i og mange former for kosmetik, hårprodukter, cremer mm.
Når der kommer for mange giftstoffer i din krop, begynder du bla. at få det der kaldes autoimmune sygdomme, som er kroppens nødråb om, at der er noget galt inden i og at den har brug for din hjælp til, at får det repareret.
Er du fx. én af dem der går rundt med eksem på overarmen, gentagende udbrud i ansigtet eller psoriasis?
Det kan også være at dit vægttab bare ikke vil sætte igang, lige meget hvad du gør.
Der er rigtig god hjælp at hente, ved en simpel udrensningskur, så alle dine toxiner kan forlade din krop, så den kan blive nulstillet og kroppen kan blive klar til at fortsætte igen.

En uges detox, kan være en rigtig god hjælpende hånd for dine lidelser og til at kickstarte dit vægttab.

Syntes du det er svært at komme igang med et detox-forløb?
Mit råd til dig, for at du kan komme hurtigt igang er, at sætte en dato allerede NU. Tag din kalender frem og skriv det ind og overhold det. jeg ved godt, at det er mega svært når der er fødselsdage, hygge med veninderne eller måske har din kæreste inviteret dig ud. Meld ud til din vennekreds, familie mm. at du tager en uges detox, så plejer der som regel at være store klapsalver og et par enkelte, der også gerne vil være med. Det er altid nemmere at følges ad og hvis du har en kæreste og kan få ham med på vognen, er det jo bare helt perfekt.
Planlæg ugen ud fra guiden herunder og glæd dig til, at din krop igen føles frisk og glad.
I stedet for at du går rundt og har ondt i dine led, har hovedpine, oppustet mave, træt både morgen og aften og ingen energi til din træning.

OBS: Kun tilgængelig via dit nyhedsbrev

Jeg håber du vil tage en uge i detoxens navn, allerede NU.

Har du lyst, ville det være fantastisk hvis du ville fortælle mig, hvordan det går med din nye livsstil.
Du kan gøre det ved at besvare denne email, eller på FACEBOOK-SIDEN

Held og lykke med din nye livsstil

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.