Spis Chokolade hver dag, UDEN at tage 5 kg. på!

Chokolade

Skal vi ikke bare være helt ærlige…. Chokolade får de flestes tænder til at løbe i vand. Mange går også og tror at de tager på af chokolade og at det eneste chokolade de må spise er 70% (for det er der nogle “kloge hoveder” som siger er sundt)

Hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kan lave din egen chokolade, som ikke koster en formue OG som smager mega godt OG som du oven i købet IKKE bliver tyk af?
WOW det var tre ting på en gang. Kan jeg holde det?
Jeg lover dig, jeg kan holde det og en fjerde ting er, som måske er det bedste ved det hele, at du selv kan lave den hjemme i dit køkken, helt uden besvær.
Jeg ved godt, at når vi starter på noget nyt, så er der nye ingredienser der skal indkøbes, men det er der jo også, når du skal bage en kage, lægge dej til boller eller lave aftensmad. Forskellen er kun, at det her er noget du ikke har gjort før.
Hvorfor skal du gå og undvære chokolade, bare fordi du vil tabe dig?

Det er nærmest tortur, når du når op til kassen i supermarkedet, hvor der sjovt nok altid er, en eller anden form for chokolade som ligger og venter på dig.

RIGTIG chokolade er faktisk mega sundt, men det er den der 70% nødvendigvis ikke. Kig lige en ekstra gang på ingredienslisten, så du er helt sikker på hvad der egentlig er kommet i den mørke chokolade. (Den som skulle være sund)

Hvis du vil lave den selv, behøver du kun at afsætte en enkelt time, fx. i weekenden, til at lave din egen chokolade, som du så kan spise, i løbet af ugen.
Hvis jeg var dig, ville jeg først prøve at alliere mig med en veninde, kollega eller familiemedlem, så i kan deles om de ingredienser som skal indkøbes, så virker det ikke som en alt for stor mundfuld for pengepungen første gang du skal lave chokolade. Derved kan i også deles om evt. porto, hvis i vælger at bestille online. Der er både gode mulighedder i Danmark, men også endnu bedre kvalitet online uden for de danske grænser.
Så har vi klaret: Lækker smag, ingen vægtøgning, sundt, nemt, hurtigt og billigt og nu kan vi tilføje sjovt, hvis du laver det sammen med veninden du handler sammen med.

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.03.10

Alt du skal bruge er:
60 g. kakaosmør (hakkes fint ud og smeltes over vandbad ved svag varme. Hold dig under 42 grader, så du holder dig under raw food´ens max temperatur og herved bibeholder flest muligt næringsstoffer)
30 g. raw kakaopulver
4-6 dråber stevia toffee, 1 spsk. ahornsirup, -honning eller -agave. Du kan også vælge at søde med 1/2 – 1 spsk. xylitol, som gerne må pulveriseres i minihakkeren, men det er ikke et must.
2 tsk. ren vaniljepulver, ikke sukker.
1/4 tsk. havsalt, som du pulverisere, så der ikke kommer saltstykker i, hvis dette vil genere dig.
Rør det hele godt sammen og varm nu hele massen op til ca. 40 grader igen, så kakaosmagen rigtig kommer frem.

Har du ikke silikoneforme, aluforme eller små papirsforme, så bred film ud over en tallerken, eller ned i en plastik boks og hæld nu den færdige chokolade ud over.
Stil chokoladen koldt i ca. 30 min. og bræk den ud i mindre stykker.

Opbevar chokoladen på køl i en tætsluttet boks.
Tag et par stykker af din chokolade med i en lille lynlåspose, lidt film eller lign, så du ikke bliver nød til at spise dårlig chokolade, som du bliver tyk af, når lysten melder sig
Så kom jeg oven i købet op på mere end 8 ting der er fantastisk ved raw chokolade 😉

Når du har lavet chokoladen et par gang, kan du selv begynde at lege med smagsnuancer. Du kan fx tilsætte Orange, rose eller pebermynte olier. Jeg bruger altid olier fra doTerra, men der er også mange andre på markedet.
Du kan også tilsætte kinesiske urter fx. Lions Mane, He Shou Wo, Chaga og/eller Reishi.

 

Jeg håber du vil prøve kræfter med den gode chokolade.

Har du lyst, ville det være fantastisk hvis du ville fortælle mig, hvordan det går med din nye livsstil.
Du kan gøre det ved at besvare denne email, eller på FACEBOOK-SIDEN

Held og lykke med din nye livsstil

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.