Start din ferie med luksus

 

Kender du fornemmelsen af, at glæde sig helt vild til ferien? Efter lange arbejdsdage og daglige gøremål, skal der endelig slappes af. Dagene, aftenerne og nætterne står til fri afbenyttelse.
Ikke noget med at skulle tænke på, at skulle tidligt i seng, så du kan være frisk næste dag, til endnu en dag på arbejdet.

Ferien starter som regel med at rejse til feriestedet.
Er du så heldig at du skal længere væk, så du skal med fly, så kan det være lidt af en opgave, at slippe uden om flymad. Flymaden som alle snakker om fordi ingen kan lidende en, men alligevel spiser, fordi de tror der ikke er andre muligheder

Flymad er blevet en anelse bedre de sidste par år, men især mulighederne for at købe din egen mad i lufthavnene, er blevet meget bedre. Så er du ikke i køkkenet du ligger de fleste timer, er der mulighed for at helte det hjem når du når ud til lufthavnen.

Jeg har fødevare allergi og -intolerence, derfor tager jeg altid selv min egen mad med. Når jeg tager til LA, hvilket som regel er der jeg tager hen, da jeg kender en del mennesker derover fra bla de konferencer jeg har taget, træner der meget, køber mine kinesiske urter og nyder bare hvor let det er at leve sundt på min ferie, uden selv at skulle lave maden.
Indrømmet, jeg er mega god til at planlægge nu, men jeg har også gjort det i en del år.

Hvordan kan du starte din ferie, uden flymad?
Jeg elsker min chiagrød som jeg spiser hver morgen og nægter at undvære den, bare fordi det er ferie tid.
Du må ikke have flydende ting med i håndbagagen, og derfor blander jeg det hele på forhånd derhjemme. Chiafrø, superfoods mm. kommer ned i en lynlåspose, der mangler kun vand, som jeg blander i, i flyet i et papkrugs jeg også har med. HUSK EN SKE 😉 Nogen gange bruger jeg en juice eller smoothie, fra en af cafeerne i lufthavnen, i stedet for vand.

Start din ferie uden at smadre dit blodsukker.
Du har nok prøvet hvordan det er, når dit blodsukker flyver op, pulsen banker og humøret er højt, men efter lidt tid, daler det hele drastisk igen.

Sukkeret og de dårlige kulhydrater er brandt af og kroppen søger et nyt fix.
Det er her, du begynder at blive træt, i dårligt humør, ikke har overskud til børn der græder i flyet, skal igennem den lange kø i lufthavnen i securety, får ondt i hovedet, føler en større eller mindre smerte af sult i maven…(indsæt selv mere)…….
Du kender sikkert selv til en masse flere punkter, fra de gange du har prøvet at blodsukkeret faldt for hurtigt.

Når nu du skal på ferie er det SÅ ærgerligt, at skulle starte ud med at ødelægge blodsukkeret, ved at få dårlig mad i flyet.
Du skal være i lufthavnen 2 timer inden take off. Gør dig selv den kæmpe tjeneste, at prøv noget andet end flymad. I stedet start din ferie, med luksus på alle etager.
Ønsker du at gøre det ultimative, så pak en god “madpakke” til hele turen.
Hvor længe skal du flyve, hvor mange måltider har du brug for, regn hellere lidt ekstra, da du jo også lige skal ud af lufthavnen, hen til hotellet og derfra finde en restaurant, et supermarked eller en café.
Tag din mad med i en lille seperat pose, i din håndbagage. Det gør det nemt at stille frem til securety.
På denne måde kan du få lige hvad du ønsker på din rejse. Så længe der ikke er noget “vådt” i din madpakke, som fx. drikkelse, saucer og dressinger, så kan du fint, tage din egen mad med.
Hummus og gurcemolle er en gråzone, som nogen forbyder, mens andre lader dig tage det med.
I danmark er de ikke ret strenge, men i London er de meget strenge, så rejsen ud er mere fri i dit valg, end rejsen hjem igen.

Gider du ikke lave din egen madpakke?
Tjek din lufthavn ud og se hvilke restauranter der er.

I kastrup ser det ud som om, der er kommet nogle rigtig udemærket bud, som sagtens kan tages med i flyet.
Altså i bund og grund, er alt bedre end flymad 😉
Gå ind til Joy and the Juice og køb en af deres gode juices og boost evt. dit immunforsvar med en af deres ingefær shots.
Vil du selv tage lidt med hjemmefra, men er du ikke til chiagrød, som jeg selv er, så tag fx havregryn som. du kan blande op med en frisk presset juice eller smoothie når du er kommet igennem security og prøv en helt ny verden af havregryn.
Frokost er jo bare som du plejer at tage med i din madpakke på arbejdet, eller igen, se hvad de har i resturanterne eller cafeerne i lufthavnen og så skal du måske også forkæle dig selv, med en lille snack eller to 😉
Jeg er enormt glad for mine tang chips, kålchips og raw chokolade, som jeg altid laver inden min rejse. Tjek opskrifterne ud HER
Hvad har du lyst til, at starte din total længe ventede ferie med?

Og husk nu MASSER af vand på din flyvetur. Der er ikke noget der tørre dig ud, som aircondicion i flyet.
Det er mange timer, du skal sidde der og det er en omvæltning for din krop, at skifte tidszone.
Alt bliver nemmere med vand 🙂

Har du lyst, ville det være fantastisk hvis du ville fortælle mig, hvordan det går med din nye livsstil.
Du kan gøre det ved at besvare denne email, eller på FACEBOOK-SIDEN

Held og lykke med din nye livsstil

 

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.