Store Hvede-Dag UDEN hvede!

Raw Lækre Hveder
Stor Hvede-Dag er lige rundt om hjørnet og alle supermarkeder og bagere reklamere med, at de har Hvederne, der passer lige netop til din St. Bededag.
Jeg vil bare sikre mig at du ved der er en bedre måde, at slippe igennem helligdagen på end, at have oppustet mave, diarre, forstoppelse, gluten udslæt, en mave der gør knuder og et humør som svinger op og ned i pendulfart, og splitter det meste af det, der skulle have været nogle dejlige hyggelige dage, ad med irriteret og temperamentsfuldt humør, som går ud over både dig selv og dine nærmeste.
Dengang jeg selv kunne tåle hvede, hvis jeg nogen sinde kunne det, men i hvert fald inden min mave blev slået ud af kurs af aknemedicin, elskede jeg St. Bededag. Det betød nemlig, at jeg kunne spise lige så mange Hveder, uden at der kunne sættes en finger på det.
Jeg købte i hvert fald 4 hveder og gerne flere, hos Lagkagehuset eller Reinh Van Hauen, som jeg selv mente var de ypperste steder at købe hveder. Jeg spiste dem til aftensmad med smør, syltetøj og ost. Det var jo helt ok, da det jo kun er én gang om året. Næste dag var der igen tilbud på hvederne og jeg købte da lige et sæt mere, fordi det var jo KUN denne éne gang om året. Som nu på forunderlig vis, var blevet til to, eller 3 eller…. 😉 Men jeg LED i flere dage efter jeg havde spist dem, med mavepine, hovedpine, dårligt humør og meget lav energi.

Eat till you die

Det gør man jo. Noget der undrede mig meget var, at stort set alle jeg kendte, brokkede sig over at nu skulle de have de kedelige hveder igen. Jeg holdt selv fast i, at jeg var fjollet med hveder, men spurgte dem altid hvorfor de overhovedet gad at købe dem, når nu de ikke kunne lide dem? Jeg fik altid det samme svar igen: Det gør man jo.

Hvilke type er du mon? Den der elsker eller hader hveder? Og spiser du dem fordi du gerne vil, eller fordi nogen servere dem for dig? Efter jeg blev Raw Fooder opfandt jeg bla. en fantastisk variant på Raw Hveder, som jeg meget gerne vil dele med dig, så du også har mulighed for, at få hveder, uden hvede.
Hvis du er lidt på forkant, kan du sagtens nå, at lave disse lækreste Raw Hveder som alle kan tåle og du kan slippe for “Hvede-Helvedet” på fredag.

Rigtig god St. Bededag.

Raw Lækre Hveder

Raw Hveder: 
100 g. squash
30 g. kokosflager
1,5 tsk. stødt kardemomme
25 g. yaconsirup, 15 g. agave eller ahornsirup
1/4 tsk havsalt, malet fint ud, evt. sammen med kokosflagerne
Ca. 3,5 dl. kokosvand eller plantemælk
——-
35 g. lyse hørfrø, kørt til mel i minihakkeren
100 g. spiret og dehydreret boghveder, kørt til fint mel i minihakkeren.
20 g. husk, kørt til fint mel i minihakkeren

Blend de første 6 ingredienser godt sammen i en blender, til en ensartet masse.
Bland den våde masse, sammen med resten af ingredienserne i en skål og bland det hele godt sammen.
Form 6-7 små boller (ikke for høje) og kom dem over på sliplet papiret til dehydratoren. Dehydrer i ca. 8 timer. Nu kan du enten bare vende dem, eller du kan skære dem igennem, inden du dehydrere dem færdig på Flet-pladen eller net-papiret, i ca. 2 timer.
Spis dem med Raw Nutella, (se opskriften og mange andre HER) eller med
Raw Marmelade, som du kan lave af blendet bær med sødemiddel fx. ahornsirup, honning, yacon sirup eller stevia og chiafrø.
Du kan også bruge Raw Ost, (se opskriften HER) eller en raw nødepasta.

Rigtig god fornøjelse med dine Raw Lækre Hveder.

 

Held og lykke med din nye livsstil

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.