Lækker Picnic 1. maj UDEN 5 ekstra kg.

1.maj faner

Idag er det 1. maj og de røde faner skal hejses. Vi bliver endnu engang mindet om, hvordan arbejderne engang havde det og hvor meget der er sket siden da.
Jeg er vokset op med de røde faner, mere eller mindre, stoppet ned i halsen. Min far var en af de rødeste mænd der fandtes og både min bror og jeg kom med til samtlige 1. maj arrangementer.
Jeg lavede min egen røde fane som jeg havde med i optogene.
På forunderlig vis stod der stort set på alle sider af min slidte kontaktbog fra folkeskolen: Mie skal have fri fra skole 1. maj, da hun skal med sin far ud og gå med røde faner. En historie som hang ved, helt til min blå bog i 10. klasse 😉
Måske var det netop derfor, fordi alle siderne var fulde af 1. maj anmodninger, at der ikke stod andet i min kontaktbog 😉

I dag syntes jeg faktisk at 1. maj er helt hyggelig at deltage i igen. Hele stemningen i optoget, talkerne, de røde faner, lettere fordrukne mennesker og garagerock.
Det er jo egentlig en rigtig hyggelig dag, med gode minder om en tid, som der kan ses tilbage på, hvor meget der egentlig er opnået, men også hvor meget der stadig er plads til at forandre.

Jeg har ikke min lille røde fane mere, og jeg kommer heller aldrig til at gå med én igen, men derfor kan jeg godt nyde en hyggelig 1. maj med venner og bekendte som også gerne vil nyde en hyggestund på græsset.

Når der er sagt hygge på græsset, så er der også sagt picnic 🙂
En picnic med raw food og dejlig sund livsstil, som der også er plads til på sådanne dage, hvis vejret arter sig. Når du skal på picnic, skal det være noget der er nemt at tage med, og som ser pænt ud når det bliver serveret. Der er ikke noget værre end mad der er blevet klemt og har mistet sit smukke udseende.

Et tæppe er et must på denne årstid, da græsset stadig er vådt at sidde på. Nogle bløde puder er en god idé, så du ikke humper derfra af den hårde jord og så er der jo maden.
Noget som altid er populært, både inde og ude, er dressinger eller hummus, til grøntsagsstave.
Kartoffelsalat og frikadeller, er jo en traditionel 1. maj ret og den har jeg selvfølgelig tryllet frem i bedste Raw food stil 🙂
Klik på billedet, for at komme til opskriften.

Kartoffelsalat 1000 750

                                                         Ingen festdag uden kage 🙂
Chokolade skal der jo altid til og jeg ville klart lave min egen, som du kan finde en masse opskrifter på HER

Brug gerne halvdelen af den opskrift du vælger, til at dyppe forskellige friske og tørret frugter i, så der kommer et dejligt chokoladelag på dem.

En simple Raw Brownie eller Chokoladekage, skal der også til. Der kan vidst aldrig blive for meget kage 😉

                   Brownie 3     Chokomousekage med hindbær surprise

Rigtig god fornøjelse med din 1. maj picnic.

&

Held og lykke med din nye livsstil

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.