Verdens nemmeste chokolade, som alle kan lave 🙂
Ingredienser
- 60 g. kakaosmør (hakkes fint ud og smeltes over vandbad ved svag varme. Hold dig under 42 grader, så du bibeholder Raw Food graderne)
- 30 g. kakaopulver
- 4-6 drÃ¥ber stevia toffee, 1 spsk. ahornsirup, -honning eller -agave. Du kan ogsÃ¥ vælge at søde med ½ – 1 spsk. xylitol, som gerne mÃ¥ pulveriseres i minihakkeren, men det er ikke et must.
- 2 tsk. ren vaniljepulver
- ¼ tsk. havsalt, som du pulverisere, sÃ¥ der ikke kommer saltstykker i, hvis det vil genere dig.
Fremgansmåde
- Rør det hele godt sammen og varm nu hele massen op til ca. 40 grader igen, så kakaosmagen rigtig kommer frem.
- *
- Har du ikke silikoneforme, aluforme eller små papirsforme, så bred film ud over en tallerken, eller ned i en plastik boks og hæld den færdige chokolade ud over her.
- Stil chokoladen koldt i ca. 30 min. og bræk den nu ud, i mindre stykker.
- *
- Opbevar chokoladen på køl i en tætsluttet boks.
- Tag et par stykker af din chokolade med i en lille lynlåspose, lidt film eller lign, så du ikke bliver nød til at spise dårlig chokolade, som du bliver tyk af 🙂
Â