Verdens nemmeste chokolade, som alle kan lave :)


Verdens nemmeste chokolade, som alle kan lave 🙂
 
Ingredienser
  • 60 g. kakaosmør (hakkes fint ud og smeltes over vandbad ved svag varme. Hold dig under 42 grader, sÃ¥ du bibeholder Raw Food graderne)
  • 30 g. kakaopulver
  • 4-6 drÃ¥ber stevia toffee, 1 spsk. ahornsirup, -honning eller -agave. Du kan ogsÃ¥ vælge at søde med ½ – 1 spsk. xylitol, som gerne mÃ¥ pulveriseres i minihakkeren, men det er ikke et must.
  • 2 tsk. ren vaniljepulver
  • ¼ tsk. havsalt, som du pulverisere, sÃ¥ der ikke kommer saltstykker i, hvis det vil genere dig.
Fremgansmåde
  1. Rør det hele godt sammen og varm nu hele massen op til ca. 40 grader igen, så kakaosmagen rigtig kommer frem.
  2. *
  3. Har du ikke silikoneforme, aluforme eller små papirsforme, så bred film ud over en tallerken, eller ned i en plastik boks og hæld den færdige chokolade ud over her.
  4. Stil chokoladen koldt i ca. 30 min. og bræk den nu ud, i mindre stykker.
  5. *
  6. Opbevar chokoladen på køl i en tætsluttet boks.
  7. Tag et par stykker af din chokolade med i en lille lynlåspose, lidt film eller lign, så du ikke bliver nød til at spise dårlig chokolade, som du bliver tyk af 🙂