Mini-Tærter med spinat og svampe:


 
Ingredienser
Tærte-bund:
  • 100 g. macadamia nødder (gerne aktiveret), kørt til mel i minihakkeren.
  • 70 g. sesamfrø, kørt til mel i minihakkeren.
  • 50 g. solsikkekerner
  • 1,5 spsk. b-gærsflager
  • 3 spsk. olivenolie
  • Lidt fint havsalt
  • 2 spsk. plantemælk
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • *
Fyld:
  • 200 g. zucchini squash, uden skrald
  • Ca. 3 spsk. plantemælk
  • 90 g. valnødder
  • 15 g. hvid/lys miso
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • ½ spsk. b-gærsflager
  • 2 spsk. husk, pulveriseret
  • Lidt fintrevet salt
  • *
Fyld 2:
  • Shitakisvampe, marineret i tamari i en skål tildækket i en skål i dehydrator, sammen med tærtebunde.
  • 3 håndfulde marineret spinat, let hakket, (salt, citronsaft, olivenolie)
Fremgansmåde
Tærte-bund:
  1. Bland dejen godt sammen og fordel lidt tyndt i tærteforme som evt er foret med film. (ca. 4 stk.)
  2. Dehydrer i 6-8 timer.
  3. Tag tærtebundende ud af formene og dehydrer færdig på fletpapir i ca. 2 timer.
Fyld:
  1. Blend alle ingredienserne sammen til en smooth creme.
Fyld 2:
  1. Shitakisvampe, marineret i tamari i en skål tildækket i en skål i dehydrator, sammen med tærtebunde.
  2. håndfulde marineret spinat, let hakket, (salt, citronsaft, olivenolie)
  3. *
  4. *
  5. Bland spinat og creme godt sammen og fordel denne i tærtebundende.
  6. Fordel svampene over tærterne og prik dem let ned i cremen.
  7. Dehydrer i 6-8 timer.
  8. Server gerne lune.