Undskyldninger for at UNDGÅ en fantastisk kostomlægning.

Er du én af dem der altid finde på undskyldninger?
Undskyldninger for ikke, at starte på en ny livsstil.
Det kan være undskyldninger som: Jeg er midt i eksamenstiden, Min familie kommer på besøg, jeg skal på besøg hos mine forældre, der er alt for meget arbejdspress på arbejdet, det er koldt, det er varmt, solen skinner eller skinner ikke…. Kan du selv høre det?

Der er SÅ mange forskellige undskyldninger for, at blive på det “sikre område”, din nuværende livsstil, selvom du så brændende ønsker at tabe dig 5 kg, få fastere lår, en fladere mave, mere energi, mere overskud og bedre humør.

Hvad er det mon der ligger neden under disse undskyldninger? Hvad er det mon der er så skræmmende ved at lægge kosten om?

Sult kan være noget af det aller mest skræmmende i denne verden.
Frygten for sult, kan få folk til at flippe totalt ud. Det er jo bla. derfor, at en udsendelse som Robinson gik så “godt”. Maden blev taget fra deltagerne og de skulle kæmpe både mod andre hold og indbyrdes på deres eget hold. Derefter fik de kun lidt at spise.

Nu er det jo ikke sådan, at du skal ud på en ekspedition som Robinson, men disse urfølelser om overlevelse, ligger så dybt i os, at vi skal have mad for at overleve.

En anden urfølelse er, at vi ikke må blive udstødt af flokken. Denne følelse kan blive tricket ved, at du skal sige nej tak til kage på jobbet, pastasalaten hos din svigermor, eller boller og lagkagen til din søsters fødselsdag.
For tænk nu hvis de blev vrede, du sårede deres følelser eller skuffede dem, når nu de havde lavet alt det arbejde inden du kom.
Ja, tænk nu hvis? Hvad ville der ske?
Tænk lige en ekstra gang over det. Hvad er det aller værste der kunne ske?

Hvis de nu blev vrede: Svigermor ville nok ikke proppe pastasalaten ned i halsen på dig og tvinge dig til at tage resten med hjem og spise til morgenmad. Nej hun ville, hvis hun er én af de slemme svigermonstre som der ikke findes ret mange af, men de findes desværre. Så ville hun måske komme med en spids bemærkning og himle lidt med øjnene og så var den scene højest sandsynligt ovre.
Hvis hun nu blev skuffet og såret over alt det arbejde hun havde gjort. Så ville hun nok være mere stille og sige, at det var da trist når nu hun havde lavet det så fint til dig.
Den kan nive lidt mere, men i bund og grund er du jo ikke en skraldespand og skal ikke spise noget du hverken har godt af eller lyst til.
Derfor er det en god idé, at ringe i forevejen og fortælle, at du har lagt kosten om og om det er ok, at du evt. selv bidrager med noget til bordet, så hun ikke får ekstra udgifter, arbejdstimer i køkkenet og går i panik over hvad hun mon så skal finde på til dig.

Andre undskyldninger som tid, lyst og lejlighed er også noget der kan koges helt ned til relativt simple ting.
Arbejdspress på arbejdet, eksamenstid mm. bunder alle sammen i en følelse inden i dig om, at det er farligt med forandring. Det er farligt at hoppe ud af kassen og skille dig ud fra andre. Derfor fungere Facebook-grupper som en fantastisk støtte til fx. kostomlægning, så er du nemlig ikke alene i verden om, at ville ændre vaner og du kan dele og få råd og vejledning fra de andre, om hvad du kan gøre i forskellige udfordrende situationer.

Benyt dig af den sidste helligdag, som er lige på trapperne, til at finde ud af, hvad er det du ønsker og hvad kan du ændre i dit liv, så du når dine mål.
Er det at smide 5 kg, droppe sukkeret, hvede og/eller mælkeprodukterne?
Lav en god og solid plan, som kan holde selv i orkanens øje, når hverdagen går løs igen.

For at hjælpe dig på vej, har jeg lavet denne Week Planer (Fås KUN i fuld størelse via nyhedsbrevet)

Jeg håber du får rigtig meget glæde af din nye Week Planer.

Held og lykke med din nye livsstil

 

Hvis du ønsker, at gøre noget seriøst ved dit vægttab og slippe af med dine irriterende 5 kg, så ansøg om en gratis samtale herunder. Så ringer jeg til dig på et aftalt tidspunkt og finder vi sammen ud af om 90 Dages Mentorforløbet er noget for dig.

Hvis du allerede NU har lyst til, at snakke med mig, om dine udfordringer ift. dit vægttab, kan du ansøg om en GRATIS og UFORPLIGTIGET samtale, om forløbet HER

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vedvarende vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en GRATIS e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb
HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.