Banan-Karamel Kage


 
Ingredienser
Bund:
  • 105 g. boghveder, spiret og dehydreret.
  • 25 g. chiafrø, kært til mel
  • 50 g. maca
  • 40 g. kokosolie, smeltet ved svag varme
  • 50 g. plantemælk
  • 10 g. pulveriseret xylitol
  • 10 g. pulveriseret mørk munkfruit
  • Lidt salt
  • 10 g. mesquite
  • ¼ tsk. tamari
  • *
Karamel-lag:
  • 25 g. tahini
  • 17 g. yacon sirup
  • 10 g. kokosolie, gerne fra 1. træk
  • 2 dråber tamari
  • 5 g. mesquite
  • 10 dråber Medicin Flower Caramel
  • 1 dråbe stevia toffee, gerne fra Omica Organic
  • *
Banan-fyld:
  • 2 bananer skåret i skiver
  • 2 spsk. citronsaft
  • *
Topping:
  • 165 g. kokoscreme (toppen af en dåse kokosmælk, som evt. har stået på køl, så dåsens indhold er separeret helt.)
  • Lidt salt
  • 25 g. Lucuma
  • 5 kapsler Pure Radiance eller 3 tsk. acerolapulver, camucamu pulver eller baobab pulver.
  • 3 dråber stevia toffee, gerne fra Omica Organic.
  • *
  • *
Fremgansmåde
Bund:
  1. Alt blandes godt sammen og trykkes ud i en lille springform, forret med film.
  2. *
Karamel-lag:
  1. Alt røres godt samme og fordeles over bunden.
  2. *
Banan-fyld:
  1. Bland bananskiverne med citronsaften og lad disse marinere ca. 5 min.
  2. *
  3. Fordel bananskiverne over toffee fyldet.
  4. *
Topping:
  1. Hvis kokoscremen er kold, så lad denne få rumtemperatur (så er den lettere at arbejde med.).
  2. Bland alle ingredienserne sammen og fordel nu creme over bananskiverne
  3. *
  4. Stil kagen koldt en times tid, inden servering.
  5. Opbevar på køl i op til 4 dage, hvis du kan holde dig fra den så længe 😉