Ingredienser
Bund:
- 105 g. boghveder, spiret og dehydreret.
- 25 g. chiafrø, kært til mel
- 50 g. maca
- 40 g. kokosolie, smeltet ved svag varme
- 50 g. plantemælk
- 10 g. pulveriseret xylitol
- 10 g. pulveriseret mørk munkfruit
- Lidt salt
- 10 g. mesquite
- ¼ tsk. tamari
- *
Karamel-lag:
- 25 g. tahini
- 17 g. yacon sirup
- 10 g. kokosolie, gerne fra 1. træk
- 2 dråber tamari
- 5 g. mesquite
- 10 dråber Medicin Flower Caramel
- 1 dråbe stevia toffee, gerne fra Omica Organic
- *
Banan-fyld:
- 2 bananer skåret i skiver
- 2 spsk. citronsaft
- *
Topping:
- 165 g. kokoscreme (toppen af en dåse kokosmælk, som evt. har stået på køl, så dåsens indhold er separeret helt.)
- Lidt salt
- 25 g. Lucuma
- 5 kapsler Pure Radiance eller 3 tsk. acerolapulver, camucamu pulver eller baobab pulver.
- 3 dråber stevia toffee, gerne fra Omica Organic.
- *
- *
Fremgansmåde
Bund:
- Alt blandes godt sammen og trykkes ud i en lille springform, forret med film.
- *
Karamel-lag:
- Alt røres godt samme og fordeles over bunden.
- *
Banan-fyld:
- Bland bananskiverne med citronsaften og lad disse marinere ca. 5 min.
- *
- Fordel bananskiverne over toffee fyldet.
- *
Topping:
- Hvis kokoscremen er kold, så lad denne få rumtemperatur (så er den lettere at arbejde med.).
- Bland alle ingredienserne sammen og fordel nu creme over bananskiverne
- *
- Stil kagen koldt en times tid, inden servering.
- Opbevar på køl i op til 4 dage, hvis du kan holde dig fra den så længe 😉