Hyben-is med proteiner og kokosmælk


 
Ingredienser
  • 140 g. hybenpuré*
  • 40 g. Third Wave Nutrition vaniljeproteinpulver
  • 60 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket op og har stået på køl, så den ligner flødeskum, eller andet usødet plantemælk
  • Lidt havsalt af god kvalitet
  • -
  • -
  • *
Hybenpuré:
  • 200 g. renset hyben
  • ½ dl. vand eller plantemælk
Fremgansmåde
  1. Rør det hele godt sammen og tilsæt evt lidt vand for at gøre isen mede flydende
  2. Isen kan spises med det samme, men hvis du ønsker den mere kold, kan du stille den i fryseren i ca. 15 min.
  3. Pynt isen med kokosfløden fra dåsen, afskallet hampefrø, gojibær, bipollen, Crystal Mana Flakes og/eller raw chokoladestykker.
  4. -
  5. -
*Hybenpuré:
  1. Kør de to ingrediens i minihakkeren eller en lille foodprocessor til bærrene er godt blendet ud.
  2. Opbevar på køl i 4-5 dage, eller frys ned til senere brug.
  3. Denne kan også fint bruges som marmelade med lidt sødemiddel som fx. økologisk xylitol eller stevia af god kvalitet.