Ingredienser
- 140 g. hybenpuré*
- 40 g. Third Wave Nutrition vaniljeproteinpulver
- 60 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket op og har stået på køl, så den ligner flødeskum, eller andet usødet plantemælk
- Lidt havsalt af god kvalitet
- -
- -
- *
Hybenpuré:
- 200 g. renset hyben
- ½ dl. vand eller plantemælk
Fremgansmåde
- Rør det hele godt sammen og tilsæt evt lidt vand for at gøre isen mede flydende
- Isen kan spises med det samme, men hvis du ønsker den mere kold, kan du stille den i fryseren i ca. 15 min.
- Pynt isen med kokosfløden fra dåsen, afskallet hampefrø, gojibær, bipollen, Crystal Mana Flakes og/eller raw chokoladestykker.
- -
- -
*Hybenpuré:
- Kør de to ingrediens i minihakkeren eller en lille foodprocessor til bærrene er godt blendet ud.
- Opbevar på køl i 4-5 dage, eller frys ned til senere brug.
- Denne kan også fint bruges som marmelade med lidt sødemiddel som fx. økologisk xylitol eller stevia af god kvalitet.